Antena Meniu Search
x

Jucării pentru adulţi vândute pe site-ul promovat pe cutiile de lapte ale elevilor din Vaslui

Jucării pentru adulţi, vândute pe site-ul promovat pe cutiile de lapte pe care le primesc la şcoală elevii din judeţul Vaslui.

Jucării pentru adulţi, vândute pe site-ul promovat pe cutiile de lapte pe care le primesc la şcoală elevii din judeţul Vaslui.

Pe fiecare cutie de lapte primită de elevii din judeţul Vaslui, producătorul promovează site-ul www.laptescolar.ro.

Surpriza vine atunci când cei interesaţi să descopere mai multe informaţii despre cutiile cu lapte primite de elevi la şcoală, accesează site-ul respectiv.

Printre numeroase anunţuri de vânzări referitoare la scule electrice sau ventuze de silicon, se află şi un anunţ de vânzare a unei pompe de mărire a pensiului.

Pe acelaşi subiect
Jucarii sexuale vandute pe site-ul promovat pe cutiile de lapte ale elevilor

Jucării sexuale, vândute pe site-ul laptescolar.ro

Cutiile de lapte Vio, pe care elevii din judeţul Vaslui le primesc la şcoală, sunt produse de compania SC Ilvas SA, cu sediul în judeţul Vaslui.

Firma vasluiană a câştigat licitaţia pentru a livra şcolilor din judeţ lapte de consum pentru elevi, în cadrul programului 'Laptele şi cornul'.

Din motive încă necunoscute, pe cutiile de lapte a fost promovat site-ul laptescolar.ro, site care promovează, printre altele, numeroase anunţuri de vânzări.

Este adevărat că, într-un colţ pe coloana din dreapta, se vorbeşte şi despre laptele şcolar, însă majoritatea articolelor de pe site fac referire la vânzări de scule electrice sau... pompe de mărire a penisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jucării pentru adulţi vândute pe site-ul promovat pe cutiile de lapte ale elevilor din Vaslui