Antena Meniu Search
x

Kate Middleton, vizită la studiourile unde se filmează serialul Downton Abbey

Downton Abbey a avut ca oaspete o adevărată alteţă regală: ducesa de Cambridge! Ea a vizitat studiourile unde se filmează celebrul serial şi a fost întâmpinată cu multă căldură

Vezi și

Downton Abbey a avut ca oaspete o adevărată alteţă regală: ducesa de Cambridge! Ea a vizitat studiourile unde se filmează celebrul serial şi a fost întâmpinată cu multă căldură

Pentru o zi, vedeta serialului Downton Abbey s-a numit Kate. Ducesa a fost încântată să-i întâlnească pe eroii poveştii care a cucerit lumea întreagă. Iar actorii au făcut cu naturaleţe oficiile de gazde, deoarece, după cinci sezoane de serial, s-au obişnuit cu lumea aristocraţilor. Unii din interpreţii servitorilor i-au oferit, chiar, în glumă, ducesei, serviciile lor.

Ducesa a zăbovit mai mult în decorul bucătăriei unde a primit în dar, cum era normal, o prăjitură şi aproape că a ajuns să facă schimb de reţete cu actriţele.

Kate nu s-a mulţumit să vadă doar somptuoasele decoruri ale serialului, ci a vizitat şi culisele studiourilor, de la ateliere la salonul de machiaj şi depozitul de costume. la 1.25 e ceva funny

La finalul vizitei, ducesa s-a fotografiat în mijlocul actorilor, în aceeaşi ambianţă de bună dispoziţie. Ea a refuzat, însă, în mod diplomatic, să spună care este personajul său favorit din Downton Abbey.

Creatorul serialului i-a mulţumit ducesei, mai în glumă mai în serios, pentru reclama pe care i-a făcut-o în Statele Unite. "Aţi făcut o vizită acolo şi cineva v-a întrebat: "Aţi auzit vreodată de o emisiune numită Downton Abbey?" Şi aţi spus că aţi auzit, aţi văzut-o şi v-a plăcut. Iar asta a produs, în mass-media, efectul unei rachete!".

Downton Abbey este deosebit de popular nu doar în Marea Britanie ci şi în Statele Unite, unde a cucerit trei Globuri de Aur şi numeroase premii Emmy. În România, serialul este difuzat de Euforia Lifestyle.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Kate Middleton, vizită la studiourile unde se filmează serialul Downton Abbey