Antena Meniu Search
x

Video "L-a aruncat de acolo aici!" Imagini de coșmar pe centura Sucevei, după un impact frontal devastator între o motocicletă și un Logan

Un grav accident rutier a avut loc aseară pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, pe tronsonul dintre localitățile Șcheia și Pătrăuți. Un motociclist în vârstă de 50 de ani a fost grav rănit după ce s-a ciocnit frontal cu o maşină condusă de un bărbat de 49 de ani care circula regulamentar. În urma impactului, ambii şoferi au fost trasnportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. 

de Angela Bertea

la 26.10.2023, 08:27

Vezi și

Accidentul s-a petrecut, aseară, pe centura de ocolire a municipiului Suceava. Motociclistul în vârstă de 50 de ani din comuna Ipoteşti a vrut să depăşescă un autoturism, însă a lovit frontal o maşină care circula regulamentar pe sens opus.  

Angela Bertea, reporter Observator: Roata din faţă a motocicletei a fost pur și simplu smulsă și a ajuns în șanț, impactul fiind unul extrem de violent. 

Motociclistul a fost aruncat într-un şanţ

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. 

Pe acelaşi subiect

Plutonier Gabriel Radu, purtător de cuvânt ISU Suceava: Au intervenit la faţa locului pompierii militari ai Detaşamentului Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi sprijinul a două echipaje al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Ambii şoferi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

Dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean Suceava: La Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns doi pacienţi, un bărbat de 50 de ani politraumatizat cu şoc hemoragic, cu multiple fracturi la nivelul membrelor, şi un bărbat de 49 de ani policontuzionat cu un traumatism craniocerebral minor şi contuzie toracică.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Şoferul maşinii a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. 

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: De asemenea, conducătorul auto vehicolului în vârstă de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul conducătorului moticicletei în vârstă de 50 de ani fiindu-i prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, întrucât starea de sănătate nu a permis testarea cu aparatul etilotest.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "L-a aruncat de acolo aici!" Imagini de coșmar pe centura Sucevei, după un impact frontal devastator între o motocicletă și un Logan