Antena Meniu Search
x

Video L-a chemat moartea! S-a aruncat în valurile agitate şi a fost prins de curenţi în Jupiter. Bărbatul fusese atenţionat de mai multe ori să nu intre în apă

Tragedie, seara trecută, în staţiunea Jupiter! Imediat, după încheierea programului salvamarilor, un bărbat a intrat în valurile agitate şi într-o fracţiune de secundă a fost tras de curenţii puternici care l-au purtat până la stabilopozi, acolo unde a rămas blocat. Chiar dacă alarma s-a dat repede şi la faţa locului a ajuns un echipaj de salvare, bărbatul a fost scos inconştient din apă. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a fost declarat decedat. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 05.09.2023, 08:19

Vezi și

Imediat după ce salvamarii şi-au încheiat programul, bărbatul s-a aventurat în marea agitată, deşi la mal fusese arborat steagul roşu. În fracţiune de secundă bărbatul a fost tras de curenţii puternici, care l-au purtat până la stabilopozi.

S-a aruncat în valurile agitate şi a fost prins de curenţi în Jupiter

Vlad Oprică - salvamar: Am fost anunţaţi să venim pe plaja Jupiter, am o persoană în pericol de înec. Ne-am deplasat în cel mai scurt timp posibil. Ajungând acolo, am găsit o persoană de sex masculin între stabilopozii digului. Am intrat în încercarea de a o scoate la mal, să o scoatem printre stabilopozi. Nu am reuşit. Curenţii erau foarte puternici, valurile destul de mari, ceea ce a făcut o intervenţie destul de riscantă.  

Bărbatul ar fi fost atenţionat pe timpul zilei, de mai multe ori, de salvamari să nu intre în valurile agitate.

Claudia Tatarici- purtător de cuvânt SAJ Constanţa: Ora 18:49. Am fost solicitaţi prin serviciul 112 pentru un pacient, victima unui accident prin submersie. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj cu medici. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, fără un rezultat favorabil, pacientul fiind declarat decedat.

Statisticile sunt sumbre. Doar în acest sezon estival aproape 20 de oameni şi-au pierdut viaţa pe litoral. De altfel, întreg sezonul a fost marcat de zile la rând cu steag roşu, dar în ciuda pericolelor evidente, oamenii s-au încăierat cu salvamarii pentru a face o baie în mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » L-a chemat moartea! S-a aruncat în valurile agitate şi a fost prins de curenţi în Jupiter. Bărbatul fusese atenţionat de mai multe ori să nu intre în apă