Antena Meniu Search
x

La doar patru ani, un copil din Oradea a urcat la volanul unei mașini și a lovit un bărbat

Caz halucinant în Oradea. Un băieţel de patru ani s-a urcat la volan şi a lovit un om. Copilul a furat de la bunicul său cheile şi a reuşit să conducă maşina câteva zeci de metri.

Vezi și

Caz halucinant în Oradea. Un băieţel de patru ani s-a urcat la volan şi a lovit un om. Copilul a furat de la bunicul său cheile şi a reuşit să conducă maşina câteva zeci de metri. Din fericire, victima a scăpat cu răni uşoare, iar copilul, teafăr. Incidentul readuce în atenţie un fenomen periculos.

O poartă lovită, un muncitor rănit şi o maşină izbită.Totul în doar câteva secunde şi câţiva metri. Copilul de patru ani a urcat la volanul maşinii familiei, profitând de neatenţia bunicii. 

"El a stat acasă cu bunica şi a căutat prin hainele bunicului. Şi a găsit cheia, nu ştiu cum a luat-o. Îmi pare rău de tot", spune tatăl copilului.

Martorii nu-şi dau seama cum un băieţel de numai patru ani, care are puţin peste un metru înălţime, a putut conduce. A rotit cheia în contact şi, în 20 de metri, era să omoare un muncitor care lucra la repararea drumului. 

Atilla Bogoş, instructor auto: "Acel copil care a luat cheile unui autovehicul si a cauzat un accident cu victime nu a fost la prima tentativa de aurca la volan in mod cert. Probabil ca a fost tinut in brate candva si a fost invatat sa porneasca un autovehicul."

Victima lui a avut nevoie de îngriiri medicale. 

Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt la UPU Oradea: "Este vorba despre un pacient de 43 de ani, cu o contuzie de gleznă dreaptă, victimă a unui accident rutier. A plecat acasă cu recomandări."

Recomandări vor avea şi poliţiştii pentru părinţii copilului. Au fost audiaţi martorii, iar cazul este încă sub anchetă.  

Sunt frecvente situaţiile în care  părinţii îşi încurajează copiii să urce la volan. În urmă cu două luni, un băieţel de 7 ani a fost filmat în timp ce conducea cu 120 de kilometri pe oră o maşină pe autostradă, încurajat de părinţii aflaţi pe bancheta din spate.

Imaginile au ajuns în presa internaţională, dar şi în atenţia Poliţiei, care avertizează că volanul în mâinile unui copil poate duce la tragedii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » La doar patru ani, un copil din Oradea a urcat la volanul unei mașini și a lovit un bărbat