Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parada militară de 1 Decembrie la Observator. Ediţie specială de Ziua Naţională

Echipa Observator sărbătoreşte Ziua Naţională a României. Şi cum puteam sărbători altfel, decât alături de tine, aducându-ţi aproape principalele ştiri.

de Redactia Observator

la 01.12.2017 , 11:50

Echipa Observator sărbătoreşte Ziua Naţională a României. Şi cum puteam sărbători altfel, decât alături de tine, aducându-ţi aproape ştiri despre principalele evenimente de astăzi, când spunem "La mulţi ani, România!"

După ce au fost primii ştirişti care le-au urat "La mulţi ani" românilor, de la ora 10:30, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru ne ţin la curent cu toate festivităţile organizate de 1 Decembrie. 

Printre multele suprize ale acestei dimineţi, prezenţa Mariei Buză în studioul Observator, este una din ele. 

Articolul continuă după reclamă

Parada de 1 Decembrie este prilej de mândrie pentru români! Cu mic cu mare, cu steaguri şi însemne naţionale, mii de oameni au ocupat, deja, Piaţa de la Arcul de Triumf.

De 1 Decembrie facem cunoştinţă şi cu Dino, un câine specializat în căutare de explozibili. Este partenerul plutonierului major Robertino Mocanu şi împreună ne vor arăta cum se face o astfel de descoperire.

Ediţia specială a Observatorului de Ziua Naţională continuă cu povestea unui copil de patru ani, care ştie cu certitudine ce vrea să să facă în viaţă! 

Visează să devină pompier. Atât de îndrăgostit este de această profesie, încât dormitorul lui este un muzeu în miniatură al jucăriilor cu pompieri. Dacă, la începutul anului a avut parte de supriza vieţii, atunci când tatăl lui l-a dus în vizită la un detaşament de pompieri şi chiar a participat la o "intervenţie", de Ziua Naţională va fi şi mai aproape de eroii lui. Dar înainte să participe la marea defilare, pompierii i-au mai pregătit o surpriză lui Horia. Un tur privat în Muzeul Naţional al Pompierilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Parada militară de 1 Decembrie la Observator. Ediţie specială de Ziua Naţională