Antena Meniu Search
x

Video La un pas de moarte, pe ATV: intervenţie urgentă pentru o tânără de 24 de ani. Martorii spun că viteza ar fi putut să o ucidă

O plimbare cu ATV-ul s-ar fi putut sfârşi tragic pentru o tânără de 24 de ani din Eşelniţa, judeţul Mehedinţi. Din cauza vitezei, aceasta a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut în afara părţii carosabile. Fata a rămas prinsă sub vehicul până când pompierii au ajuns la ea. După ce a fost scoasă în siguranţă, a fost transportată de urgenţă la spital, cu mai multe contuzii. 

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 08:46

Vezi și

Tinerii au ieşit la plimbare cu ATV-urile pe străzile din localitatea Eşelniţa. La un moment dat, tânăra de 24 de ani nu a mai putut controla autovehiculul şi a căzut căzut în afara părții carosabile. Martorii spun că fata circula cu viteză mare. ATV-ul s-a răsturnat peste femeie, care a rămas prinsă sub vehicul până la sosirea echipajelor de salvare. 

Tânăra, la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

"Am extras victima de sub ATV. Este conştientă şi cooperantă. Victima se află la echipajul de pe SMURD", a declarat George Ghiaţă, ISU Mehefinţi. Tânăra a fost transportată la spital cu mai multe contuzii. Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Cu doar câteva zile în urmă, o fată de 20 ani a murit după ce ATV-ul pe care se afla împreună cu un alt tânăr a intrat într-un stâlp și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc joi după-amiaza pe un drum județean din Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » La un pas de moarte, pe ATV: intervenţie urgentă pentru o tânără de 24 de ani. Martorii spun că viteza ar fi putut să o ucidă