Antena Meniu Search
x

La un pas de tragedie! Două autocare cu 90 de elevi s-au ciocnit pe DN1, în Sibiu. 34 de persoane, îngrijite la locul accidentului. S-a activat planul roșu

Alertă maximă pentru autoritățile sibiene, după ce două autocare s-au ciocnit pe DN 1, în apropiere de localitatea Bradu. În accident sunt implicați aproximativ 90 de persoane, 2 șoferi, 4 profesori și 84 de copii, conform ISU Sibiu. S-a activat planul roșu de intervenție. 

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 23:26

Tinerii au vârste cuprinse între 15-18 ani. Accidentul s-a produs miercuri seara între două autocare, pe DN1 la Hula Bradului. Din primele informații, unul din autocare a intrat în spatele celui din față. 34 de persoane au primit îngrijiri la fața locului, după care au fost transportați la spital cu răni minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante. Mulți dintre copii au făcut atacuri de panică și au avut diverse traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate și nici grav rănite, informează ISU Sibiu. Puțin după ora 23.00, planul roșu a fost dezactivat.

S-a activat planul roșu de intervenție

Conform primelor informații, furnizate de apelant, în cele două vehicule sunt aproximativ 90 de persoane. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospecială de stingere, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ. 

Pe acelaşi subiect

Din informațiile primite la acest moment, toți ocupanții sunt ieșiți din autocare și se află în evaluare medicală. Misiunea este în dinamică, anunță ISU Sibiu.

Se circulă pe un fir

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocare, în care se aflau școlari și profesori de liceu, în total fiind aproximativ 90 de persoane. Din primele informații nu au rezultat victime, însă mai multe ambulanțe și echipaje ale autorităților se deplasează la fața locului, pentru investigațiile necesare ce se impun. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie! Două autocare cu 90 de elevi s-au ciocnit pe DN1, în Sibiu. 34 de persoane, îngrijite la locul accidentului. S-a activat planul roșu