Antena Meniu Search
x

Lacrimi de durere pentru Dănuţ, un poliţist din Dâmboviţa care a fost răpus de cancer la doar 44 de ani. Acasă îl aştepta o fetiţă de 9 ani

La doar 44 de ani, Dănuţ Constantin, un poliţist din cadrul Poliţiei Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, s-a stins din viaţă, din cauza unui cancer galopant.

de Monica Palade

la 15.10.2021, 16:44

Omul legii lupta cu boala de mai bine de doi ani, iar acasă îl aşteptau soţia, dar şi fiica sa de doar nouă ani, care acum a rămas orfană de tată.

“De fiecare dată când plecai pe drumul unde îți dădea o șansă la viață, ne transmiteai o energie, ne vorbeai cu atâta forță și încredere uimitoare că tu ești și vei fi bine, o încredere că tu te vei întoarce cu putere și forță să lupti cu nenorocitul, cancer care pe zi ce trece dovedește că este mult mai puternic decât noi toți, care am luptat și sperat împreună cu tine dar mai ales frumoasa ta familie că va fi învins. Acum ai plecat pe drumul unde nu există durere, suferință și cu siguranță ești bine om drag. Rămas bun prieten drag, să ai grijă de acolo de sus de prințesa ta, de puterea și forța de femeie care ai avut-o lângă tine, să nu ne uiți pe toți care ți-am fost alături și am încercat să te ținem lângă noi la fel de mult cât îți doreai. Dumnezeu să te odihnească în pace “, scrie Viorel unul dintre apropiaţi, potrivit targovistenews.ro.

A vrut să se întoarcă sănătos acasă la fiica sa

În luna iunie, povestea lui Dănuţ Constantin era prezentată pe blogul lui Bogdan Bănică, președintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor. „Te rog, ajută-mă să mă reîntorc acasă sănătos la familia mea… acestea sunt cuvintele oricărui om bolnav, care se află într-un salon de spital, pe un pat de suferință. Sunt grav bolnav, mă aflu într-o țară străină, departe de casă, fără să am siguranța zilei de mâine…

Pe acelaşi subiect

Numele meu este Dănuț Constantin, am 43 de ani, iar din luna mai a anului 2020 mă lupt cu o boală cruntă care mi-a transformat viața într-o luptă contracronometru: Cancer gastric, în stare avansată, cu metastaze la ficat și plămâni!

Am aflat sumbrul diagnostic într-o zi obișnuită, când mă aflam în timpul programului de lucru. Eu sunt de profesie polițist, iar în ziua respectivă fusesem nevoit să duc un cetățean rănit la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Soarta m-a determinat însă să efectuez și eu un control ecografic fiindcă de ceva vreme mă confruntam cu dureri abdominale, pentru care nu găseam vreo explicație. Apoi am primit cumplita veste… Medicul mi-a spus că sufăr de un cancer agresiv, pentru care am nevoie urgentă de tratament.

Viața mea s-a schimbat radical din acel moment. De anul trecut, din luna septembrie mă aflu la o clinică din Viena unde urmez un tratament foarte costisitor. Costul pe trei săptămâni se ridică la 13000 de euro, o sumă enormă, pe care în prezent îmi este imposibil să o mai acopăr.

De când am aflat diagnosticul și până în prezent s-au cheltuit peste 100000 de euro, iar resursele financiare ni s-au epuizat. Pe această cale îndrăznesc să apelez la ajutorul vostru, al celor care doriți să îmi întindeți o mână de ajutor. Până acum am apelat la familie, la prieteni și cunoscuți, însă cheltuielile ce trebuie acoperite sunt mult prea mari. Vă rog, dacă aveți posibilitatea, ajutați-mă să mă reîntorc acasă sănătos! Acasă mă așteaptă familia mea, toți cei dragi, printre care și o fetiță minunată de doar 9 anișori, pe nume Ana Maria, de care îmi este nespus de dor…. Îți întemeiezi o familie, încerci să fii un om bun, îți alegi o slujbă în folosul comunității și crezi că viața ta este împlinită. Dar toate acestea sunt umbrite de calvarul prin care trec acum: durerea dar mai ales neputința în fața bolii, m-au dărâmat. Eu trebuia să fiu stâlpul familiei dar boala mi-a arătat că oricând viața ta se poate transforma în cel mai negru coșmar! Vă rog, ajutați-mă să îmi revăd familia! Îmi doresc să lupt cu boala și să înving!”, era strigătul disperat de ajutor al lui Dănuţ Constantin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi de durere pentru Dănuţ, un poliţist din Dâmboviţa care a fost răpus de cancer la doar 44 de ani. Acasă îl aştepta o fetiţă de 9 ani