Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi de bucurie la nunta organizată de vedetele de la ”Poftiţi de vă iubiţi”

Valea Izei din Maramureş a îmbrăcat haine de sărbătoare şi a primit pe uliţele ei doi miri îndrăgostiţi până peste cap, sute de nuntaşi şi o echipă de vedete gata să facă o nuntă ca-n poveşti!

de Redactia Observator

la 13.10.2015 , 20:07

 Valea Izei din Maramureş a îmbrăcat haine de sărbătoare şi a primit pe uliţele ei doi miri îndrăgostiţi până peste cap, sute de nuntaşi şi o echipă de vedete gata să facă o nuntă ca-n poveşti!

Nea Mărin, Nicoleta Luciu, Elwira Duda, Edi Stancu şi "moroşanul" Nicolai Tand sunt îngerii păzitori ai lui Dorel şi ai Ancuţei - doi tineri săraci a căror dorinţă a fost să-şi unească destinele.

În ziua nunţii ei, Ancuţa nu-şi poate stăpâni lacrimile. Sunt lacrimi de emoţie şi de bucurie. N-a visat niciodată la aşa ceva.

Vezi și

Nea Mărin le-a îndeplinit, însă, visul. Şi-a luat alaiul de vedete cu el şi-a poposit tocmai la Valea Iezei, în Maramureş. Un loc încărcat de istorie şi plin de tradiţii.

E, de fapt, denumirea pe care oamenii locului o dau florilor care se pun în pieptul invitaţilor, la nuntă. Nicoleta Luciu, Elwira Duda, Edi Stancu şi Nicolai Tand s-au acomodat, însă, cam greu cu obiceiurile din Maramureş.

Vedetele au muncit din greu pentru ca Dorel şi Ancuţa să aibă o nuntă ca-n poveşti. Iubirea lor a început acum cinci ani, într-un club. El a văzut-o pe ea şi s-a îndrăgostit pe loc.

De atunci, au stat despărţiţi doar o lună. Dorel s-a dus la Timişoara la muncă, dar şi-a dat seama că nu poate sta departe de iubita lui.

Dorel n-a fost un copil dorit pentru că mama lui are deficienţe de auz. Tânărul trăieşte datorită preotului din sat.

Cum au petrecut Dorel, Ancuţa şi invitaţii lor, în cea mai importantă zi, vedeţi deseară, după Observator Special, la Poftiţi de vă iubiţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Lacrimi de bucurie la nunta organizată de vedetele de la ”Poftiţi de vă iubiţi”