Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi de durere la Spitalul Județean din Focșani. Colegii asistentei spulberate de un şofer neatent şi-au luat adio de la Simona, plângând

Lacrimi de durere astăzi, la Spitalul Județean din Focșani. Colegii şi prietenii Simonei i-au prezentat un emoţionat omagiu.

de Redactia Observator

la 28.09.2017 , 19:26

Lacrimi de durere astăzi, la Spitalul Județean din Focșani. Asistenta rănită într-un accident rutier acum 10 zile s-a întors, pentru ultima dată, la locul său de muncă.

După mai bine de o săptămână de luptă pentru viață, ea și-a găsit sfârșitul pe patul unui spital din Capitală. Zeci de colegi, rude și prieteni au depus o floare și au aprins o lumânare la căpătâiul femeii, la capela din curtea spitalului.

Articolul continuă după reclamă

După slujbă, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost transportat acasă, în comuna Vânători, acolo unde își va petrece ultimele zile pe acest pământ. Ea va fi înmormântată peste două zile.

Pe 18 septembrie, Simona Drăgun se afla la volanul mașinii sale, pe o stradă din Focșani. La un moment dat, într-o intersecție, șoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate și a izbit-o în plin. Femeia a ajuns în comă la Spitalul Județean din Focșani iar de aici a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale, femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital, ieri dimineață.

Simona Drăgun lucra ca asistentă la secția Interne a spitalului din Focșani și avea 38 de ani. Doi copii minori au rămas fără mamă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Lacrimi de durere la Spitalul Județean din Focșani. Colegii asistentei spulberate de un şofer neatent şi-au luat adio de la Simona, plângând