Antena Meniu Search
x

Video Lacrimi de durere pentru Mihaela Galani, tânăra care s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Poate Dumnezeu a vrut-o acolo sus să-i facă și lui vreo pereche de pantofi"

Moartea unei tinere femei de afaceri din Constanţa a şocat un oraş întreg. Mihaela Galani, imaginea unui brand de pantofi, s-a stins fulgerător. Avea 33 de ani.

de Cătălina Buzoianu

la 04.01.2022, 20:19

Vezi și

Cunoscuţii spun că se confrunta cu probleme grave de sănătate. Iar în urmă cu câţiva ani îşi pierduse fratele geamăn, o durere peste care n-a reuşit să treacă nimeni din familie. 

Pe 3 ianuarie, inima Mihaelei Galani a încetat să mai bată, la doar 33 de ani.

Elena, vânzătoare magazin vecin: Păcat de ea, păcat de ea, de tinerețea ei! Dar eu știu, poate Dumnezeu a vrut-o acolo sus să-i facă și lui vreo pereche de pantofi de bărbați, că ea facea de damă.

Era deja inconştientă când a fost adusă la Spitalul Judeţean, iar medicii din Constanţa nu au mai avut ce să facă pentru ea.

Pe acelaşi subiect

Elena, vânzătoare magazin vecin: Nu se aștepta nimeni la așa ceva.

Tânără, frumoasă şi strălucitoare, Mihaela era imaginea unei afaceri cu încălţăminte la comandă, una de succes atât în Constanţa, cât şi în alte oraşe în care familia ei deschisese magazine. Printre cunoscuţi, tânăra era întruchiparea succesului. Însă viaţa ei nu a fost deloc uşoară. De ani de zile se lupta cu mai multe probleme de sănătate. Iar în urmă cu zece ani trecuse printr-un transplant de rinichi.

Lacrimi pentru Mihaela

Monica Coroiu, jurnalist, fostă profesoară la Jurnalism: Am sperat cu toții că problemele ei să se fi sfârșit odată cu transplantul făcut la Paris, însă drumul a fost tot anevoios, iar inima ei se pare că a cedat în urma epuizantelor ședințe de dializă și a complicațiilor apărute.

Suferinţa care devenise parte din viaţa ei nu a făcut-o însă să se retragă. S-a implicat cu tot sufletul în afacerea cu pantofi pentru femei, construită de părinţi.

Elena, vânzătoare magazin vecin: A lucrat si ea cu ei. Ea când a crescut a venit aici și a început afacerea cu sora ei.

Altă vânzătoare magazin vecin: Ea era sufletul afacerii, ea era cea care conducea tot.

Viaţa ei a fost un lung şir de tragedii. În urmă cu zece ani, moartea fratelui ei geamăn a rupt inima întregii familii.

Fina: Îmi dau seama prin ce a trecut mama lor. Mă doare sufletul, plânge, știu că au trecut prin mari dureri și a suferit foarte mult și a suferit foarte mult Luminița pentru durerea copilului.

Conturile de pe reţelele de socializare s-au umplut cu mesaje emoţionante. O mulţime de trandafiri şi lumânări au apărut pe treptele magazinului care a fost închis, în semn de respect.

"Nu pot sa cred. Vorbele tale o sa-mi ramana mereu intiparite in minte și in suflet!!!. La ultima ultima dializa impreuna mi-ai dat o adevarata lectie de viata spunandu-mi ca oamenii din jurul tau sunt adevaratii oameni bogatii fiindca au cel mai de preț lucru....ci anume SANATATEA ! Mi-ai spus atunci ca dacă voi pleca la drum cu omul iubit langa mine si ne vom sprijini unul pe altul vom putea realiza orice . AI AVUT DREPTATE!!!Nu pot sa-ti spun Dumnezeu sa te ierte pentru ca nu ar avea pentru ce ....pot sa-ti spun doar drum lin printre ingeri și alaturi de fratele tau",  "Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele...Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze...Drum lin în Lumină, om frumos!Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi...Chiar nu știu", "Îngerii sa vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.Mihaela Galani", "S-a stins o ființă atât de draga, lăsând în urma durere și tristețe".

Monica Coroiu, jurnalist, fostă profesoară la Jurnalism: Drum lin, în lumină!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lacrimi de durere pentru Mihaela Galani, tânăra care s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Poate Dumnezeu a vrut-o acolo sus să-i facă și lui vreo pereche de pantofi"