Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere, după o nuntă. Doi părinţi din Bistriţa şi-au găsit băiatul mort, în pat. Era şofer de TIR în Spania

O tragedie s-a abătut peste o familie din Negrileşti, Bistrița-Năsăud. Cei doi părinţi şi-au găsit unicul fiu mort în pat, după ce s-au întors de la o nuntă. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, abia venise din Spania ca să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia.

O tragedie s-a abătut peste o familie din Negrileşti, Bistrița-Năsăud. Cei doi părinţi şi-au găsit unicul fiu mort în pat, după ce s-au întors de la o nuntă.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, abia venise din Spania ca să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia.

Cristi Sîrb lucra ca şofer de TIR şi se stabilise în Spania, unde plecase pentru un trai mai bun. Băiatul avea grijă şi de familia sa din România, având grijă să nu le lipsească nimic, informează presa locală.

Băiatul abia împlinise 26 de ani la sfârşitul lunii august, îşi serbase ziua de naştere cu familia, iar astăzi urma să îşi cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile.

În cursul serii de ieri, Cristi nu a făcut nimic deosebit, spun rudele. A mers acasă, s-a spălat și s-a pus la somn. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă. Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

Rudele şi vecinii spun că nimeni de nu ştie de ce a murit băiatul şi toată lumea aşteaptă concluziile anchetei.

Vecinii spun despre tânăr că era un băiat deosebit, respectuos şi fără vicii, întotdeauna dornic să ajute şi să facă bine şi nu ştia nimeni să sufere de vreo boală.

Pagia de Facebook a băiatului a fost asaltată de sute de mesaje de condoleanţe. Toţi cunoscuţii sunt uimiţi de moartea lui şi nu înţeleg cum a fost posibil acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere, după o nuntă. Doi părinţi din Bistriţa şi-au găsit băiatul mort, în pat. Era şofer de TIR în Spania