Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere în familia Alinei, românca ucisă în Spania: "Cum să arunci un om la gunoi" (Video)

Familia Alinei Mocanu, românca de 36 de ani ucisă de iubitul olandez în Spania, este devastată de durere, neînţelegând cum a fost posibilă o asemenea nenorocire. Cumnata Alinei a precizat că un prieten comun din Spania a sunat în România să le dea vestea, iar de atunci nimeni din familie din mai are odihnă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.02.2020, 10:48

  • Durere fără margini în familia Alinei Mocanu, românca ucisă în Spania.
  • Femeia a fost aruncată într-un tomberon, după crimă.

Familia Alinei Mocanu, românca de 36 de ani ucisă de iubitul olandez în Spania, este devastată de durere, neînţelegând cum a fost posibilă o asemenea nenorocire. Cumnata Alinei a precizat că un prieten comun din Spania a sunat în România să le dea vestea, iar de atunci nimeni din familie din mai are odihnă.

Mama Alinei plânge şi îşi strigă fata fără încetare, iar rudele încearcă să o liniştească cumva pe femeie. Familia Alinei precizează că au sunat la Ambasadă pentru a-i aduce trupul neînsufleţit acasă, însă nu au posibilităţi financiare, în cazul în care costurile de repatriere vor fi foarte ridicate.

Îţi fuge pământul de sub picioare când te sună cineva şi-ţi spune "a fost omorâtă şi aruncată la gunoi"

"Îţi fuge pământul de sub picioare când te sună cineva şi-ţi spune "a fost omorâtă şi aruncată la gunoi". Ţi-e milă de un animal, dar de un om. Cum să-l arunci la gunoi? Închid ochii şi numai la ea mă gândesc. Cum, prin ce a trecut. Aseară am primi vestea. Soacră-mea era lângă  mine şi nu ştiam cum să-i spun. Noi, ca noi, dar ca o mamă e foarte dureros să afli că ţi-a murit copilul. Al doilea copil. Nu ştiam cum să reacţionez şi cum să-i spun. N-am avut de ales şi a trebuit să-i spun. A început să ţipe, să plângă, să o strige în continuu, toată noaptea am stat lângă ea numai cu calmante. N-a închis un ochi, numai ţipa şi plângea, suspina, nu ştiam ce să-i mai fac. O clipă n-am lăsat-o singură. Este foarte dureros", a declarat cumnata Alinei Mocanu pentru calarasipress.ro.

Motivul pentru care a fost ucisă românca a fost gelozia, povesteste cumnata Alinei, iar totul a pornit de la o petrecere.

"Alina a fost la o petrecere, duminică, şi i s-a părut lui că a fost îmbrăcată mai nepotrivit, cu fustă scurtă şi de acolo a plecat cearta. Ea a venit apoi la agenţia imobiliară pe care o avea olandezul, s-au certat, el a luat cuţitul şi a ucis-o", spune cumnata Alinei.

Românca a fost ucisă şi apoi aruncată într-un tomberon

Alina Mocanu, o româncă în vârstă de 34 de ani a fost ucisă cu bestialitate de iubit, în Spania, un cetăţean olandez. Alina a fost atacată de iubitul olandez cu cuţitul, în urma unei discuţii foarte aprinse între cei doi.

Românca a încercat să se apere de furia bărbatului, însă a fost ucisă cu sânge rece, apoi olandezul i-a îndesat corpul neînsufleţit într-un tomberon, unde a şi fost găsit de angajaţii firmei de salubritate. Arthur K, iubitul olandez al româncei în vârstă de 59 de ani şi-a recunoscut faptele şi se află în custodia Poliţiei spaniole.

Alina Mocanu era mama a doi copii şi era din Satnoeni, judeţul Călăraşi. Tânăra avea un băiat în Spania, în vârstă de 14 ani, pe care îl făcuse cu un spaniol, de care s-a despărţit ulterior. S-a întors în România şi a mai dat naştere la o fetiţă, care se află în grija tatălui său, în localitatea natală, apoi s-a întors în Spania, unde a început relaţia cu olandezul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere în familia Alinei, românca ucisă în Spania: "Cum să arunci un om la gunoi" (Video)