Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi pentru Laura, tânăra mămică ucisă pe o stradă din Italia, lângă Roma. Familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul acasă

Marţi, un eveniment tragic i-a luat viaţa tinerei românce Nicoleta Laura Bistriceanu. În vârstă de 37 de ani şi mama uni băieţel de 8 anişori, femeia a fost ucisă într-un grav accident rutier.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 13:39

Marţi, un eveniment tragic i-a luat viaţa tinerei românce Nicoleta Laura Bistriceanu. În vârstă de 37 de ani şi mama uni băieţel de 8 anişori, femeia a fost ucisă într-un grav accident rutier.

S-a întâmplat în Italia, pe o stradă de la periferia Romei, pe via Nomentana, în Italia, în timp ce traversa strada.

Nicoleta era din Pașcani, județul Iași și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

Articolul continuă după reclamă

La această oră, în localitatea Tor Lupara are loc o acțiune de solidaritate, o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei.

Persoanele din zonă care doresc să contribuie la această acțiune, pot merge la sediul CAF situat lângă magazinul de înghețată Kalacta din Tor Lupara, scrie Tiburno TV.

"Cine vrea sa ajute la purtarea în tara a fetei moarte in accident aseară este așteptat la Smith lângă gelateria kalacta se stâng bănuți pentru Laura cu puțin se face mult... Multumim", este mesajul transmis de apropiaţii fetei.

Reamintim că tânăra de 37 de ani a fost lovită, marţi, de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, Laura a fost aruncată pe sensul opus, unde a fost lovită puternic de o camionetă. Femeia a sfârșit sub roțile maşinii, ceea ce i-a provocat răni deosebit de grave.

S-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Lacrimi pentru Laura, tânăra mămică ucisă pe o stradă din Italia, lângă Roma. Familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul acasă