Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacul Tăbăcărie din Constanţa, transformat în groapă de gunoi de 'nesimţiţii romantici' (Video)

Lacul Tăbăcărie a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi de tinerii care se strâng, seară de seară, în parcarea din zona bisericii de lemn.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 10:30

Lacul Tăbăcărie din Constanţa, transformat în groapă de gunoi de tineri Lacul Tăbăcărie din Constanţa, transformat în groapă de gunoi de tineri - Facebook

Lacul Tăbăcărie a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi de tinerii care se strâng, seară de seară, în parcarea din zona bisericii de lemn.

În fiecare seară, zeci de tineri cu maşini puternice se strâng în parcarea de pe marginea lacului Tăbăcărie, ascultă muzică, fumează, mănâncă şi încearcă să le impresioneze pe fete.

În urma acestora rămân munţi întregi de gunoi care ajunge în apa lacului.

Articolul continuă după reclamă

Deşi în zonă se află mai multe tomberoane de gunoi, tinerii preferă să arunce pe jos mucurile de ţigară, ambalajele de mâncare şi sticlele de plastic.

Pe acelaşi subiect

"Din ciclul avem o țara frumoasa pacat ca este locuita... Cum arata parcarea de linga lacul Tabacarie dupa o seara petrecuta acolo de cei care iubesc natura.... Pacat, dar trist este ca asa arata in fiecare dimineața dupa nesimțiții romantici!", se arată în postarea unui constănţean revoltat de mizeria lăsată în urmă de beizadele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Lacul Tăbăcărie din Constanţa, transformat în groapă de gunoi de 'nesimţiţii romantici' (Video)