Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lider social-democrat, MORT într-un GROAZNIC ACCIDENT rutier! Politicianul a intrat pe contrasens după ce i s-a făsut rău la volan (VIDEO)

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a murit ieri după-amiază, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație, ce s-a produs la ieșirea din Târgu Jiu. 

de Redactia Observator

la 23.06.2017 , 12:24

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a murit ieri după-amiază, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație, ce s-a produs la ieșirea din Târgu Jiu. 

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut din vina politicianului, care a intrat cu mașina pe contrasens dupa ce i s-a făcut rău la volan. 

Politicianul se îndrepta spre casă în momentul producerii accidentului şi mai avea doar 2 km până când ajungea la domiciliu. La ieșirea din Târgu Jiu spre Curtișoara, Alecu Drăgoi, în vârstă de 66 de ani, a intrat pe contrasens, a ajuns cu mașina intr-un şanț, apoi a lovit un cap de pod.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima ambulanță care ajuns la fața locului nu era însă pregătită pentru resuscitare. Un medic aflat in trafic a ajutat echipajul sa-l scoată pe bolnav din stopul cardio respirator.

Intins pe caldarâm, fiul politicianului i-a ţinut perfuzia.

După zeci de minute de acordare a primului ajutor la fața locului, politicianul a fost pus pe targă și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde medicii nu au mai avut însă ce să facă, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

„S-a prezentat un pacient, victimă a unui accident rutier, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs. A fost adus intubat, s-au continuat manevrele de resuscitare, am folosit deja 25 de fiole de adrenalină, dar fără rezultate. Din păcate a trebuit să declarăm decesul”, a precizat pentru pandurul.ro dr. Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgențe.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

IMAGINI RARE cu Vladimir Putin! Preşedintele rus, făcut CIUCIULETE în timpul unei ceremonii, la Kremlin (VIDEO)

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Deputat AMENINŢAT CU MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Transfăgărăşanul riscă să fie ÎNCHIS. Stâncă de 1.000 de tone desprinsă din versant!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Lider social-democrat, MORT într-un GROAZNIC ACCIDENT rutier! Politicianul a intrat pe contrasens după ce i s-a făsut rău la volan (VIDEO)