Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, internat cu Covid-19 în spital. Un coleg de celulă l-ar fi infectat

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, a fost confirmat cu coronavirus şi transferat de urgenţă la spitalul Jilava.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.12.2020, 14:09

Vezi și

Liviu Dragnea infectat cu Covid-19

Liviu Dragnea a fost internat de urgenţă în spital, infectat cu coronavirus. Fostul lider PSD, aflat în Penitenciarul București-Rahova, ar fi fost infectat cu virusul de colegul său de celulă.

"Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava", informează autorităţile.

Infectat cu Covid, Dragnea se află la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

Mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea: "M-am îmbrăcat cu halatul tău"

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a adresat fostului lider PSD un mesaj de dragoste cu ocazia zilei sale de naștere, pe 29 octombrie, fostul lider social-democrat.

"În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita lui Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, internat cu Covid-19 în spital. Un coleg de celulă l-ar fi infectat