Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe de coșmar pentru Lora! Vedeta, implicată într-un accident rutier. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile mașinii

Cunoscuta cântăreață Lora a fost implicată într-un accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se întorcea de la un concert de la Mărăcineni, în Argeș.

de Redactia Observator

la 10.06.2018 , 15:11

Cunoscuta cântăreață Lora a fost implicată într-un accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se întorcea de la un concert de la Mărăcineni, în Argeș.

Automobilul în care se afla artista a lovit un adolescent în vârstă de 16 ani, care alerga pe marginea drumului, informeaza antena3.ro

Băiatul a ajuns cu piciorul prins sub roata maşinii.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că adolescentul se afla sub influența băuturilor alcoolice, el având o alcoolemie de 0,37 în aerul expirat.

În acest caz a fost deschis dosar penal.

Lora a mai fost implicată într-un accident rutier, pe când avea 20 de ani și locuia la Galați. Șoferul unei mașini în care Lora se afla cu prietena ei a pierdut controlul volanului și a făcut accident.

Artista a povestit că acela a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

În urma accidentul, cântăreaţa a suferit două intervenţii chirurgicale la nas.

Lora a povestit, de asemenea, despre drama prin care a trecut în copilărie, după ce tatăl ei a murit într-un accident rutier, pe când ea avea doar 4 ani.

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, a spus artista într-o emisiune TV.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Clipe de coșmar pentru Lora! Vedeta, implicată într-un accident rutier. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile mașinii