Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoc în showbiz. Loredana Chivu a încercat să se sinucidă. Ambulanţa chemată de urgenţă la locuinţa sa

IPJ Ilfov a fost sesizat prin 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, informează surse judiciare.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 18:02

IPJ Ilfov a fost sesizat prin 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, informează surse judiciare.

Ea se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov. 

Articolul continuă după reclamă

Echipajul de salvare sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor medical.

Loredana Chivu ar fi recurs la acest gest, după o ceartă cruntă cu iubitul ei, Mihai, după ce a aflat că acesta ar fi înșelat-o.

La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Loredana Chivu a lasat de inteles si pe pagina sa de socializare ca suferă groaznic si ca ar fi fost umilita în ultimul hal.

"M-a umilit, si-a batut joc de mine, m-a mintit, nu m-a iubit niciodata. Avea o relatie in paralel cu o alta femeie pe care eu o cunosc, nu o pot numi prietena. Nu inteleg de ce a stat atat cu mine, de ce s-a intors la mine mereu cand ne desparteam, de ce-mi spune ca ma iubeste si sa-l iert! I-am oferit totul, si el si-a batut joc de mine", declara Loredana Chivu în urmă cu doar câteva zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Şoc în showbiz. Loredana Chivu a încercat să se sinucidă. Ambulanţa chemată de urgenţă la locuinţa sa