Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 10 ani, bunica și mătușa ei, spulberate pe trecere în Sighetu Marmaţiei. La volan, o femeie de 60 de ani care conducea cu viteză

Accident teribil în Sighetu Marmaţiei. O fetiţă de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, lângă şcoală, de o soferiţă în vârstă de 60 de ani. Copila traversa strada, după terminarea orelor, împreună cu bunica şi mătuşa ei. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.09.2023, 18:46

Vezi și

După ce a fost eliberată, cu ajutorul trecătorilor, de sub mașină, fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare. Copila este internată acum în secția de chirurgie pediatrică cu politraumatisme si fracturi, dar medicii spun că, din fericire, starea sa este stabilă. 

Copila, mătușa și bunica ei, spulberate pe trecere

Și mătușa, dar și bunica fetiței au fost rănite destul de grav, dar au rămas internate la Spitalul din Sighetu Marmației.

Totul s-a întâmplat când cele două au venit să o ia pe copilă de la șocală. Micuța a ieșit din unitatea de învățământ și au traversat împreună strape, pe trecerea de pietoni. În acel moment, au fost lovite de mașina care, spun martorii, circulau cu viteză destul de mare. La volan se afla o femeie de 60 de ani care a fost testată imediat cu aparatul etilotesc, însă s-a constata că nu consumase alcool.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fetiță de 10 ani, bunica și mătușa ei, spulberate pe trecere în Sighetu Marmaţiei. La volan, o femeie de 60 de ani care conducea cu viteză