Antena Meniu Search
x

Video Luau bătaie în loc de bani dacă aveau noroc la păcănele. Interlopii Feraru urmăreau clienţii norocoşi şi aproape îi omorau în bătaie

Câştigau la cazinou, dar mâncau bătaie ca să nu-şi ridice premiul. Doi interlopi periculoşi erau plătiţi de patronii unui lanţ de săli de jocuri pentru a-i şantaja şi ameninţa pe cei peste care dădea norocul. Una dintre bătăi, extrem de brutală, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. În ciuda imaginilor, indivizii sunt liberi, cercetaţi sub control judiciar pentru tentativă de omor.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 18.03.2023, 13:25

Interlopi
Interlopi

Modul de operare al recuperatorilor era extrem de violent. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum doi indivizi scot pe brânci un jucător din cazino. Bărbatul ar fi avut interdicție să intre într-o sală de jocuri din zona Gării. Cei doi îl împing, îl aruncă la pământ şi îl atacă. În timp ce unul dintre bătăuşi îl imobilizează, celălalt scoate un baston telescopic şi îl loveşte fără milă. Indivizii se opresc abia când bărbatul nu mai mişcă. După bătaia cruntă, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

Fraţii sunt acum acuzați de tentativă de omor

La aproape un an de la incident, cei doi bătăuşi au primit vizita mascaţilor. Marian şi Vasile Feraru erau unii dintre cei mai violenţi cerberi plătiţi de patronii unui lanţ de cazinouri din ţară pentru a pune monopol pe industria jocurilor de noroc.  Cei doi indivizi fuseseră angajaţi de mafia cazinourilor, controlată de fraţii Doroftei, alături de alte nume grele de interlopi din clanurile Sportivilor, Cordunenilor şi Cămătarilor. Bătăuşii aveau rolul să recupereze câştigurile mari obţinute de clienţi sau să sperie concurenţa.

Fraţii sunt acum acuzați de tentativă de omor. Pe reţele sociale, indivizii se lăudau cu maşinile scumpe, petrecerile luxoase şi prieteniile selecte. Faptele lor de "vitejie" au ajuns sursă de inspiraţie pentru mai multe melodii. Cei doi fraţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă eliberaţi sub control judiciar. Anul trecut, în noiembrie, DIICOT i-a prins şi pe şefii lor - fraţii Doroftei, dar şi pe alţi locotenenţi din clanurile de interlopi.  

Norocul fiecărui câştigător din cazinourile controlate de aceşti indivizi periculoşi se transforma rapid în ghinion. Cine punea mâna pe un pot mare, era convins, brutal, că aparatul e stricat şi ar fi mai bine să nu-şi revendice premiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Luau bătaie în loc de bani dacă aveau noroc la păcănele. Interlopii Feraru urmăreau clienţii norocoşi şi aproape îi omorau în bătaie