Antena Meniu Search
x

"Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească". Preotul Alexandru Chiş a murit, după ce timp de doi ani a luptat de pe patul de spital

A dus o luptă cumplită de pe patul de spital timp de doi ani, a încercat să lupte, însă a obosit. Şi ca orice om care nu mai poate a plecat să se odihnească petru totdeauna. Preotul Gheorghe Alexandru Chis s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 19:15

"Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească". Preotul Alexandru Chiş a murit, după ce timp de doi ani a luptat de pe patul de spital - Facebook

Vestea morţii a fost confirmată pe pagina parohiei unde a slujit.

„După o viață împlinită, cu harul lui Dumnezeu mereu revărsat asupra lui si o enorma iubire de oameni, după doi ani de suferință și căutări neîncetate spre revenire la viață, Preotul Gheorghe Alexandru Chis a trecut la cele veșnice.Nimeni și nimic nu-l va putea înlocui în inimile noastre, iar cuvintele sunt prea sărace pentru a defini durerea. Un preot, un tată și un soț desăvârșit ne va veghea din Împărăția Cerurilor. Un infinit de lacrimi nu-i vor șterge amintirea, iar memoria lui o vom păstra veșnic vie în sufletele noastre.Priveghiul va avea loc marți 26 martie 2024 ora 18.00 la Biserica Nașterea Domnului Carpați 2 Satu Mare. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri 27 martie ora 13.00 la Biserica Nașterea Domnului din Carpați 2 Satu Mare”, anunţă şi familia.

„Drum lin spre veşnicie"

Anul trecut, părintele Alexandru Chiș a fost supus unei complicate intervenții chirurgicale la Institutul Inimii din Cluj Napoca, însă se pare că starea de sănătate i-a rămas în continuare greu afectată. Credincioşii s-au solidarizat participând la o campanie de donare de sânge pentru părinte, informează Presa SM.

Vestea morţii i-a îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut, iar mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Drum lin spre vesnicie, parinte! Sincere condoleante familiei greu incercate!”, „Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească lui... Să se odihnească în pace. În veci pomenirea lui, în veci amintirea lui. Sincere condoleanțe”, „Odihnă şi lumină veșnică!Condoleante familiei!”, „Bunul Dumnezeu să l odihnească în Împărăția sa Cereasca! Sincere condoleanțe!”, „Odihna vesnica alaturi de toti Sfintii si Dreptii luì Dumnezeu. Sincere condoleante intregii familii”, „Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa împreună cu cei drepți, veșnică odihnă!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace în lumina preasfintei Treimi! Condoleanțe familiei greu încercate!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească". Preotul Alexandru Chiş a murit, după ce timp de doi ani a luptat de pe patul de spital