Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Consilierul judeţean Luminiţa Trifan, rănită grav după ce mașina în care se afla a fost izbită frontal de un autoturism angajat într-o depășire

Consilierul judeţean PSD Luminiţa Trifan a fost rănită grav într-un accident de circulaţie produs, marți, între Feteşti şi Ţăndărei.

de Redactia Observator

la 31.07.2018 , 19:57

Consilierul judetean Luminita Trifan, ranita intr-un accident - FOTO: Facebook

Consilierul judeţean PSD de Ialomița Luminiţa Trifan a fost rănită grav într-un accident de circulaţie produs, marți, între Feteşti şi Ţăndărei.

Accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism cu volanul pe partea dreaptă. Acesta s-a angajat în depăşirea unui camion, pe o porţiune cu linie continuă, şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Luminiţa Trifan, care se deplasa de la Feteşti spre Movila, potrivit guraialomitei.com.

În urma impactului, maşina consilierului judeţean a fost întoarsă la 180 de grade, opus sensului de deplasare.  

Articolul continuă după reclamă

Luminiţa Trifan a fost grav rănită, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au decis chemarea unui elicopter pentru transportarea ei la un spital din Constanța.

Pasagerul care se afla în maşină cu Luminiţa Trifan a fost rănit uşor, la fel ca şi şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 45 de ani din Ograda.

Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Consilierul judeţean Luminiţa Trifan, rănită grav după ce mașina în care se afla a fost izbită frontal de un autoturism angajat într-o depășire