Antena Meniu Search
x
LIVE

Machiaj de podium, în Capitală. Denis Kartashev, de la Paris, la București

În aceasta perioada au loc zilele Internaţionale ale Frumuseţii, care au fost sărbătorite "a la grande" în Bucureşti. Cu make-up artişti, ateliere, pe scurt-inspiraţional in ceea ce priveşte trendurile de machiaje, coafuri sau tratamente estetice.

De Redactia Observator la 01.10.2019, 15:01
Vezi și

În aceasta perioada au loc zilele Internaţionale ale Frumuseţii, care au fost sărbătorite "a la grande" în Bucureşti. Cu make-up artişti, ateliere, pe scurt-inspiraţional in ceea ce priveşte trendurile de machiaje, coafuri sau tratamente estetice.

Printre invitaţii aşteptaţi cu nerăbdare a fost şi Denis Kartashev, un cunoscut make-up artist rus. El a venit la Bucureşti direct de la Paris acolo unde a machiat supermodelele care au defilat pentru Dior.

În ziua de astăzi, de hidratare au nevoie chiar şi tenurile care par hidratate.

E regula de aur: aşa ar trebui să înceapă orice machiaj. Pe un ten hidratat şi îngrijit, orice machiaj va arăta impecabil. Mai ales că cele mai recente tendinţe pun accentul foarte mult pe naturaleţe.

Denis Kartashev: Tendinţele sunt foarte diferite. De la machiaje super naturale, unde nu se vede deloc machiajul, până la nişte elemente creative, grafice.

Movul este o culoare mereu la modă. De 20 de ani machiez, de 20 de ani deschid revista Vogue şi de 20 de ani văd pe prima pagină că cea mai la modă culoare este movul.

Indiferent de tendinţe, Denis Kartashev vorbeşte însă mereu despre importanţa personalizării machiajului în funcţie de trăsăturile fiecărei doamne.

Denis Kartashev: O femeie trebuie să fie mereu diferită. Astăzi poate purta un machiaj super natural, cu farduri de obraz pentru împrospătare şi pe pleoape şi pe pomeţi. Mâine poate purta linii de ezeliner cu buze super definite, roşii. A treia zi poate purta un smokey color. Deci fiţi mereu diferite!

La atelierul pe care l-a condus, a făcut trei machiaje diferite: de zi şi de seară, glow makeup şi strobing makeup- adică o tehnică de conturare a feţei prin machiaj fără a folosi umbre, ci doar iluminator. Iar pentru un tablou perfect, modelele au fost îmbrăcate în rochii de seară create de o tânără designer.

Antonia Nae, designer: El este o inspiraţie pentru noi, mie îmi plac foarte mult machiajele lui şi chiar se complementează cu hainele mele, fiind un fel de punk-glam. Spre exemplu, această ţinută este o combinaţie atipică de paiete, cu piele, cu organza din mătase. Cu această piesă chiar poţi ieşi în evidenţă.

Alături de artistul rus, la masterclass-ul de frumuseţe au participat şi Mirela Vescan, Ana Cucuta, Alex Rădulescu, Natalia Clima şi Raluca Parashiv. Makeup artiştii noştri au machiat câteva vedete, urmând întocmai regulile impuse de noile tendinţe ale anului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Machiaj de podium, în Capitală. Denis Kartashev, de la Paris, la București