Antena Meniu Search
x

O tânără poliţistă din Constanţa a murit la numai 33 de ani. Mădălina a lăsat în urmă un băieţel de 1 an şi 2 luni

Este doliu la IPJ Constanţa, după ce Mădălina Cojocariu, o tânără poliţistă de 33 de ani, a murit din cauza unei boli cumplite. Tânăra a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni, David, şi o familie distrusă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.12.2019, 11:40

Este doliu la IPJ Constanţa, după ce Mădălina Cojocariu, o tânără poliţistă de 33 de ani, a murit din cauza unei boli cumplite. Tânăra a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni, David, şi o familie distrusă.

Mădălina Cojocariu lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector.

În 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe fiul ei, David, Mădălina a primit un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat.

Mai bine de un an, tânăra mămică s-a luptat din răsputeri cu boala.

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare.

A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni.

Singurul tratament pe care Mădălina îl mai putea încerca era imunoterapia, care costa 7.000 de euro pe lună și nu era decontată de Casa de Asigurări de Sănătate.

”Simt că viața mea atârnă de un fir de ață și nu îmi pot imagina că băiețelul meu, David, va crește fără mămica lui”, spunea Mădălina în cadrul unei campanii de strângere de fonduri.

Colegii şi foarte multe persoane au facut donaţii pentru a strânge suma şi a o salva, însă, pentru Mădălina a fost prea târziu.

Mădălina Cojocariu, împreună cu fiul ei, David

Cu câteva zile înainte să se singă, Mădălina transmitea un mesaj cutremurător:

"Vă mulțumesc mult pentru urările și gândurile bune și nu în ultimul rând pentru ajutorul financiar pe care mi-l oferiți ! Bunul Dumnezeu să vă dea înzecit și sănătate infinită ! Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut dar mă rog neîncetat la bunul Dumnezeu pentru a le recăpăta!".

Mădălina a lăsat în urmă regrete şi suferinţă

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța au transmis familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie.

"După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie", annunţă IPJ Constanța într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără poliţistă din Constanţa a murit la numai 33 de ani. Mădălina a lăsat în urmă un băieţel de 1 an şi 2 luni