Antena Meniu Search
x

Video "M-am speriat, puteam să fac infarct". Un șofer neatent din Iași a pierdut controlul volanului și a ajuns în curtea unor localnici, după ce a acroșat o altă mașină

Un accident în care au fost implicate două autoturisme se putea încheia tragic, seara trecută, în Iaşi. Unul dintre şoferi a acroşat o maşină în care se afla o familie, iar mai apoi s-a oprit în curtea unor localnici. O femeie însărcinată în 7 luni şi fiul ei de 7 ani au ajuns de urgenţă la spital. Proprietarii casei au tras o sperietură soră cu moartea şi cer acum ca şoferul vinovat să plătească pentru pagubele produse.  

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.05.2023, 07:59

Vezi și

Accidentul a avut loc aseară, puţin după ora 18:00, în comuna Ciurea. În maşina şoferului vinovat se mai aflau alţi trei tineri. Cu toţii sunt angajaţi ai unei companii de telefonie şi se îndreptau spre Iaşi. Într-un moment de neatenţie, tânărul a acroşat un alt autoturism, iar maşina a distrus gardul şi s-a oprit direct în curtea unor localnici.

A intrat în plin într-o altă mașină

Coleg șofer vinovat: Am intrat în curbă şi ştiu că ne-am agăţat colţurile. Mă uitam pe telefon şi am văzut direct cum am plonjat în gard.

- Aveaţi viteză?

Pe acelaşi subiect

- Cred că aveam o leacă de viteză.

În vehiculul care venea din sens opus şi care circula regulamentar se afla o familie. Soţul era la volan, soţia însărcinată în 7 luni se afla pe scaunul din dreapta, iar în spate - copilul de 7 ani.

Reporter-Șofer vinovat: Unde vă îndreptaţi?

- Spre casă.

- Soţia este bine?

- Sper!

Femeia gravidă, copilul, dar şi una dintre colegele şoferului vinovat au ajuns de urgenţă la spital.

George Onofreiasa - ISU IAŞI: La sosirea echipajelor de intervenţie, la locul accidentului, victimele nu se aflau încarcerate, erau stabile hemodinamic, iar în urma evaluării medicale, au fost transportate la spital.

Şi nu au fost singurii care au tras o sperietură soră cu moartea. Doar norocul a făcut ca proprietarii casei să nu se afle în curte, în momentul în care maşina le-a distrus gardul.

Proprietara casei: M-am speriat, normal. Cu tensiune, puteam să fac infarct. Uitaţi-vă cum au intrat în curte. Acum sunt păgubită. Cine îmi face mie gardul, cine of, că m-am săturat!

Vecin: Dacă era doamna mai aproape, intra peste ea acolo.

În timpul anchetei spiritele s-au încins. Proprietarul curţii a refuzat să îi lase pe poliţişti să ridice autoturismul, cerând ca vinovaţii să îi plătească pagubele.

Poliţist: Domnule, gardul îl faceţi pe asigurarea domnului.

Proprietar: Nu îl fac pe nicio asigurare, eu am mai păţit-o. Nu ia maşina până nu face gardul. Eu am mai păţit aşa. Vin ca nebunii intră aici.

Poliţiştii continuă cercetările şi trebuie să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "M-am speriat, puteam să fac infarct". Un șofer neatent din Iași a pierdut controlul volanului și a ajuns în curtea unor localnici, după ce a acroșat o altă mașină