Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mamă a patru copii, moarte suspectă la spitalul din Aiud. A intrat în stop cardio-respirator imediat după anestezie

Moarte suspectă la Spitalul Municipal Aiud! O femeie de 41 de ani, mamă a patru copii, a decedat la ATI, din motive încă necunoscute, după ce a fost transferată de la secția ginecologie. Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 27.05.2023 , 08:34

Femeia s-a prezentat în urgenţă, marţi, o formaţiune tumorală în zona pelvisului. Joi, pentru că avea dureri în zona abdominală, a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie.

Dr: Mircea Adrian Domșa - director medical spitalul Aiud: Intervenţia chirurgicală nu a mai avut loc, pentru că, la scurt timp după anestezie şi intubaţie oro-traheală, pacienta prezintă stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de resuscitare. Pacienta a fost transferată în secţia de Terapie Intensivă pentru îngrijiri suplimentare. 

Al doilea stop cardio-respirator, la Terapie Intensivă

Vezi și

Directorul spune că medicii chirurgi nu au mai apucat să deschidă pacienta, deoarece, din păcate, la Terapie Intensivă a suferit cel de-al doilea stop cardio-respirator, care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Medicii au fost nevoiţi să declare decesul. 

Pe acelaşi subiect

Dr: Mircea Adrian Domșa - director medical spitalul Aiud: După efectuarea raportului medico-legal o să se investigheze cazul şi o să se decidă cauza morţii. 

A lăsat în urmă patru copii, pe care îî creștea singură

Însă, primele date preliminare ale necropsiei nu au putut stabili o cauză exactă a morţii, astfel că urmează sa se efectueze şi alte analize de laborator.

Comisar de poliție Luminița Prodan - purtător de cuvânt IPJ Alba: Potrivit concluziilor medico-legale, deocamndată nu a putut să fie stabilită cauza morţii.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Criminaliştii nu a primit până acum nicio sesizare de la rudele victimei. Femeia ar fi lăsat în urmă patru copii, pe care îi creştea singură, soţul său fiind plecat din ţară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mamă a patru copii, moarte suspectă la spitalul din Aiud. A intrat în stop cardio-respirator imediat după anestezie