Antena Meniu Search
x

Mama tânărului din Piteşti care a condus fără permis şi a ucis o femeie a încercat să ia vina asupra ei şi să spună că ea era la volan

Un accident dramatic a nenorocit mai multe vieţi în Argeş. O femeie a murit, după ce soţul ei a tras brusc de volan şi au ajuns în calea unei maşini.

Vezi și

Un accident dramatic a nenorocit mai multe vieţi în Argeş. O femeie a murit, după ce soţul ei a tras brusc de volan şi au ajuns în calea unei maşini pe care o conducea un şofer fără permis. Deşi nu el a provocat accidentul, tânărul s-a speriat şi a fugit. Câteva minute mai târziu, a venit însoţit de mama lui, care a încercat să ia vina asupra ei. 

Un Logan al cărui şofer a virat brusc a fost lovit de o maşină puternică ce venea cu viteză din sens opus. De pe scaunul din dreapta, o femeie a fost aruncată prin geam şi a murit pe loc. Şoferul, soţul ei, era inconştient când a ajuns ambulanţa. La volanul celuilalt autoturism era un tânăr de 19 ani, fără permis. În urma impactului, s-a oprit într-o ţeavă de gaze şi era pericol de explozie.

Speriat, tânărul a fugit de la locul accidentului acasă. În stare de şoc, mama lui şi-a luat geanta şi a ieşit în pijama pe stradă. A încercat să ia vina fiului asupra ei.

Femeia şi-a dat seama că face o greşeală şi a revenit, astăzi, cu alte explicaţii: "Mami, mami, am făcut accident, te rog sa vii cu mine la poliţie, să nu cumva să se creadă că am fugit de acolo! Îl vedeam distrus, am crezut că îmi pică în faţă, eram şi eu mai distrusă." 

Distruşi sunt şi doi copii care au rămas fără mamă, în urma accidentului. Tatăl lor e la terapie intensivă. Aseară, cei doi soţi se întorceau de la un priveghi. 

Tânărul care a urcat la volan fără permis e student în Piteşti. Ar fi intenţionat să-şi vândă maşina, pe care, până ieri, o conducea doar un prieten. Băiatul a făcut şcoala de şoferi, dar a picat examenul. Astăzi urma să încerce din nou. Acum ar putea fi arestat pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului, iar poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Şoferul care a făcut virajul periculos va fi audiat când îşi va reveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mama tânărului din Piteşti care a condus fără permis şi a ucis o femeie a încercat să ia vina asupra ei şi să spună că ea era la volan