Antena Meniu Search
x

Criminalul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii continuă să nu aibă niciun regret. Susţine că nu a ucis suflete

Anchetatorii au descoperit jurnalul lui Florin Buliga, afaceristul care şi-a ucis copiii şi soţia. Însemnările sunt şocante.

Vezi și

Anchetatorii au descoperit jurnalul lui Florin Buliga, afaceristul care şi-a ucis copiii şi soţia. Însemnările sunt şocante. A mărturisit cum a plănuit totul în detaliu, cu multă vreme înainte. A scris câteva pagini şi în noaptea în care şi-ar fi ucis întreaga familie. Vorbeşte despre îngeri şi frământări ale omenirii. Din celulă, i-a spus avocatului că a ucis trupuri, nu suflete. Procurorii sunt şi ei şocaţi. Niciodată nu au mai avut de-a face cu un astfel de caz. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Avocatul criminalului povesteşte discuţiile cu acesta: "Spune că a ucis un trup, nu a ucis nişte suflete. Mi-a spus că vinovată este societatea, clasa politică. Legat de fapta propriu zisă, nu are, din păcate, niciun regret."

Sistemul l-ar fi făcut să comită triplul asasinat, i-a mărturisit Florin Buliga avocatului său, despre care spune îl vede ca pe un duhovnic. În jurnalul găsit de anchetatori pe birou, afaceristul vorbea despre sărăcie, fuga după bani şi lipsa de spiritualitate a omenirii. Însemnările şocante datează din 8 martie, când gândul triplei crime ar fi început să-l macine. Ultima pagină ar fi fost scrisă chiar după ce şi-ar fi ucis în somn soţia şi copiii. 

"Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar și în familie."

Bărbatul continuă să îşi şocheze avocatul: "A rămas surprins când i-am spus că şi-a omorât fata cu 8 lovituri de cuţit. Nu a crezut acest lucru."

Specialiştii au observat că scrisul lui Florin Buliga este atipic. Spre finalul mărturisirilor, mâna începea să-i tremure. Tăia cu pixul pasaje întregi şi nu-şi termina ideile: "Familiile sunt dezbinate, fugiți din țară, țara este sărăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „frații tăi" și apoi șterge - n.n.) toți fug după bani și apoi vor sănătate. (...) Am văzut ieri la mănăstirea Șinca Veche cum un... " 

În celula din Braşov, afaceristul stă retras. Refuză mâncarea şi cere doar bani şi ţigări. Pe avocat l-ar fi rugat să-i aducă volume despre istoria dacilor. Este încarcerat alături de alţi patru deţinuţi. Anchetatorii se tem să nu recurgă iar la un gest extrem.

Cifra 6 este notată în jurnalul său ca un simbol al morţii, care l-ar fi urmărit toată viaţa: "Acum, spre exemplu, la 44 de ani, mi-a venit sorocul. 38 de ani + 6. Fiul meu are 13 ani şi 6 luni... (...) Nu aceste calcule m-au determinat. Mai bine zis, ele au avut o contribuţie mică."

Florin Buliga a recunoscut că a consumat cannabis de două ori în ziua triplei crime. Urmează să fie adus în Capitală pentru probele toxicologice şi examenul psihatric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii continuă să nu aibă niciun regret. Susţine că nu a ucis suflete