Antena Meniu Search
x

Mama bătăuşă din Vaslui s-a ales cu dosar penal. Femeia era băută când s-a năpustit asupra băieţelului (Video)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a anunţat că băieţelul bătut de mamă, dar şi cei doi frăţiori ai acestuia, au fost luaţi din familie şi duşi într-un centru special de protecţie pentru minori.

Mama bătăuşă din Vaslui s-a ales cu dosar penal. Femeia era băută când s-a năpustit asupra băieţelului - Observator.tv

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a anunţat că băieţelul bătut de mamă, dar şi cei doi frăţiori ai acestuia, au fost luaţi din familie şi duşi într-un centru special de protecţie pentru minori.

Scene de o violenţă greu de imaginat au avut loc recent în casa unei familii din comuna vasluiană Arsura. Un băieţel de 10 ani a fost filmat în timp ce este butut de propria mamă.

Potrivit DGASPC Vaslui, incidentul a avut loc în urmă cu 15 zile, iar ieri reprezentanţii instituţiei i-au luat pe cei trei copii ai femeii, care este din Republica Moldova, şi i-au dus într-un centru special de protecţie pentru minori.

Protecţia Copilului a fost sesizată de Poliţie în urma unei plângeri făcute de concubinul femeii şi tatăl a doi dintre copiii cuplului, de 1 an şi, respectiv 2 anişori. Băiatul de 10 ani, cel care a fost agresat şi umilit, este din prima căsătorie a femeii.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost cel care a filmat-o pe moldoveanca de 30 de ani în timp ce-şi bate copilul.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Femeia era băută când şi-a altoit fiul

Potrivit DGASPC Vaslui, scenele violente au avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie.

În cazul băiatului agresat, situaţia este mai complicată. Pentru că micuţul este cetăţean moldovean, va fi anunţat şi Consultatul, urmând să se stabilească dacă rămâne într-un centru din România sau va fi dus în Moldova.

Cât despre ceilalţi doi copii ai cuplului, urmează să se stabilească dacă vor fii scoşi din familie, recomandarea autorităţilor fiind ca mama să fie decăzută din drepturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mama bătăuşă din Vaslui s-a ales cu dosar penal. Femeia era băută când s-a năpustit asupra băieţelului (Video)