Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Botoşani a fost filmată cum îşi bate cu sălbăticie fetiţa, din răzbunare. Avocatul Poporului s-a sesizat în acest caz

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul fetiţei din comuna Vorona, judeţul Botoşani, bătută de mama ei, drept răzbunare pentru că eleva i-a povestit învăţătoarei chinurile prin care trece acasă.

de Redactia Observator

la 22.09.2018 , 11:19

O mamă din Botoşani a fost filmată cum îşi bate cu sălbăticie copila, din răzbunare. Avocatul Poporului s-a sesizat în acest caz O mamă din Botoşani a fost filmată cum îşi bate cu sălbăticie copila, din răzbunare. Avocatul Poporului s-a sesizat în acest caz

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul fetiţei din comuna Vorona, judeţul Botoşani, bătută de mama ei, drept răzbunare pentru că eleva i-a povestit învăţătoarei chinurile prin care trece acasă.

"Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor", susțin reprezentanții Avocatului Poporului.

Grozăvia a ieșit la iveală pe 2 septembrie 2018, după ce pe reţelele de socializare au fost postate imagini cu o mamă din Botoşani care îşi bate fetiţa, după ce copila povestise învăţătoarei ce se întâmplă la ea acasă, de lipsurile şi problemele financiare cu care se confruntă familia, exprimându-şi nevoia de ajutor şi afecţiune din partea mamei.

Articolul continuă după reclamă

Învăţătoarea a vorbit cu mama fetiţei, motiv pentru care aceasta s-a înfuriat şi s-a răzbunat pe copilă, reproşându-i în timp ce o lovea: "ţi-am dat un leu să îţi cumperi mâncare..tu ce ai spus la şcoală, la învăţătoare? că am sunat-o şi am vorbit..."

"Tu ce ai spus la școală, la învățătoare, că  am sunat-o și am vorbit, că te-a învățat mamaia să fii încăpățânată, că îi semeni ei? Ești încăpățânată și ei semeni ei și te apără ea?", se aude în înregistrare.

"Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bați, ziua nu se poate?", a fost reacția soacrei femeii care a fost, la rândul ei, bătută în mai multe rânduri.

"Eu ți-am dat 1 leu ție și 1 leu lui. Ți-am spus să îți iei de mâncare. Nu să iei gume și căcaturi de pus pe mâini", îi reproşa mama fetiței sale în timp ce o lovea fără milă.

Potrivit oamenilor din sat, femeia este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și are trei copii cu un bărbat din sat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O mamă din Botoşani a fost filmată cum îşi bate cu sălbăticie fetiţa, din răzbunare. Avocatul Poporului s-a sesizat în acest caz