Antena Meniu Search
x

Mama bătăuşă din Galaţi spune că nu şi-a lovit fetiţa: "Ea aşa face, ţipă când o ocărăşti. Vecinu' vorbeşte prostii" (Video)

Femeia din Galaţi acuzată că şi-a bătut fără milă fetiţa de 7 ani, în timp ce era în stare avansată de ebritate, spune că nu este nimic adevărat, că nu şi-a lovit niciodată fiica.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.01.2020, 15:34

Mama din Galaţi susţine că nu şi-a bătut fetiţa niciodată
Mama bătăuşă din Galaţi spune că nu şi-a lovit fetiţa - Observator.tv

Femeia din Galaţi acuzată că şi-a bătut fără milă fetiţa de 7 ani, în timp ce era în stare avansată de ebritate, spune că nu este nimic adevărat, că nu şi-a lovit niciodată fiica.

Au fost scene dramatice într-o localitate din judeţul Galaţi, acolo unde o fetiţă de 7 ani ar fi fost bătută fără milă de mama ei, aflată în stare avansată de ebrietate.

De teamă, copila s-a ascuns în grădina casei, în toiul nopţii. A fost găsită de vecinul Benone, care i-a auzit ţipetele disperate. Omul a filmat momentele în care o salvează pe fată, micuţa spunând plângând că nu mai vrea să se întoarcă la mama ei.

Femeia, însă, susţine că nu şi-a bătut fetiţa, că vecinul Benone "vorbeşte numai prostii".

 "Am ocărât-o şi aşa ţipă mereu. Nu am bătut-o. Ea aşa face, ţipă când o ocărăşti. Vorbeşte prostii vecinu', nu am băut nimic. Nu trebuia să îmi intre în curte ca să îmi ia fata, că eu am crescut-o singură. Am muncit cu ziua şi mi-am crescut-o. Nu am lovit-o niciodată", a declarat mama fetiţei pentru Observator.

Fetiţa este într-un centru de protecţie din Galaţi

Fetița de 7 ani din Galați a fost salvată din mâinile mamei de Benone Pricope, care, de altfel, a şi filmat momentul.

Bărbatul a auzit strigătele copilei în toiul nopţii şi a mers să vadă ce se întâmplă.

”Ieşi afară din casă!”, se aude mama strigând pe înregistrare.

Vecinul a găsit-o pe fetiţă ascunsă în grădină, de teama mamei sale şi a iubitului ei, ambii într-o stare avansată de ebrietate. Salvatorul ei a sunat la 112, iar poliţia a transmis că a găsit-o pe fată în curte. Speriată şi vizibil marcată.

Fata a fost dusă într-un centru al Protecţiei Copilului.

Astăzi, autorităţile au început ancheta socială şi încearcă să găsească o persoană din familia lărgită capabilă să îngriajească minora.

În cazul în care nicio rudă nu prezintă garanţiile cerute, copila va fi încredinţată unui asistent maternal. În timpul consilierilor, fetiţa a spus că nu vrea să se mai întoarcă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mama bătăuşă din Galaţi spune că nu şi-a lovit fetiţa: "Ea aşa face, ţipă când o ocărăşti. Vecinu' vorbeşte prostii" (Video)