Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică de 2 ani din Valea Călugărească, dispărute de acasă. Apelul polițiștilor din Prahova

O mamă și fiica ei de 2 ani au dispărut de acasă, din Valea Călugărească. Poliția a lansat un apel populației, pentru găsirea lor.

De Cristian Toteştean la 16.02.2019, 18:53

O mamă și fiica ei de 2 ani au dispărut de acasă, din Valea Călugărească. Poliția a lansat un apel populației, pentru găsirea lor.

Potrivit Poliției din Valea Călugărească, mama și fiica au dispărut vineri seară.

Alerta a fost dată de iubitul femeii. Tânărul le-a spus polițiștilor cu mama în vârstă de 21 de ani și-ar fi luat fiica și ar fi plecat voluntar de acasă. De atunci însă, nu mai are nicio informație despre ele.

Polițiștii spun că este vorba despre Patricia Gazorova, de 21 de ani, o tânără originară din Slovacia. Fiica sa se numeste Ingrid Nicoleta Covrig, în vârstă de 2 ani.

Apelul Poliției din Prahova

Polițiștii au deschis o anchetă și au lansat un apel populației.

”Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanelor in cauza, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112”, transmit anchetatorii într-un comunicat.

Semnalmentele mamei și ale fiicei

Potrivit polițiștilor, fetița are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1 m, greutate 13 kg, ten deschis, păr creț. Era îmbrăcată cu o căciulă de culoare roșie, geacă de culoare roșie, cu buline de culoare neagră, pulover de culoare albă, pantaloni de culoare albastră, ghete de culoare roșie.

Fetița dispărută îmbrăcată în haine roșii
Fetița de 2 ani pozată pe o stradă

Mama fetiței are înălțimea de înălțime 1,70 m, greutate 60 de kg, păr șaten, ondulat, fața ovală, ochi căprui.

Mama fetiței într-o fotografie furnizată de tată

Pista anchetatorilor

Polițiștii din Valea Călugărească iau în calcul ipoteza că cele două au ajuns în Slovacia, țara de origine a mamei.

Fetița este născută în Olanda și are o situație complicată, spun surse din anchetă. Pe certificatul de naștere olandez nu apare numele tatălui român, iar pe certificatul românesc apare.

Tatăl susține că tânăra a plecat și a luat fetița fără a-i cere acordul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mamă și fiică de 2 ani din Valea Călugărească, dispărute de acasă. Apelul polițiștilor din Prahova