Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mandat de arestare emis pe numele lui Mario Iorgulescu, pentru accidentul din septembrie anul trecut

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au emis, joi, mandat de arestare în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

de Redactia Observator

la 05.03.2020 , 17:41

Mario Iorgulescu s-ar afla internat la o clinică din Italia
Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulaţie anul trecut - Facebook
  • Magistraţii au emis mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu
  • Mario Iorgulescu ar urma să fie arestat în legătură cu accidentul produs anul trecut

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au emis, joi, mandat de arestare în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Mandatul de arestare preventivă, emis în lipsă şi pe o perioadă de 30 de zile, poate fi contestat de avocaţii lui Mario Iorgulescu.

Articolul continuă după reclamă

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulaţie în septembrie anul trecut, când a condus o maşină cu 162 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita legală era de 50 de kilometri pe oră.

Fiul lui Gino Iorgulescu a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism care venea din sens opus şi circula regulamentar. Şoferul autoturismului respectiv a murit pe loc.

La câteva luni după accidentul respectiv, Mario Iorgulescu, şi el revenit grav, ar fi fost transportat la o clinică privată din Italia unde s-ar recupera şi acum.

Din acest motiv, magistraţii de la Tribunalul Municipiului Bucureşti au emis, joi, mandat de arestare preventivă în lipsă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Mandat de arestare emis pe numele lui Mario Iorgulescu, pentru accidentul din septembrie anul trecut