Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi-a revenit din comă, dar nu a depăşit momentele critice

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi-a revenit din comă după accidentul cumplit. Tânărul este conştient, dar este în continuare ventilat mecanic, la terapie intensivă. Medicii spun că nu a depăşit încă momentele critice.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 14:43

Vezi și

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi-a revenit din comă după accidentul cumplit. Tânărul este conştient, dar este în continuare ventilat mecanic, la terapie intensivă. Medicii spun că nu a depăşit încă momentele critice. Acum două nopţi, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului său de 300.000 de dolari, pe o şosea din Bucureşti, şi a intrat într-o altă maşină. Şoferul, un tânăr de aceeaşi vârstă cu el a murit pe loc.

Accidentul s-a produs în jurul orei trei dimineaţa, iar impactul a fost devastator. Viteză, neatenţie. şi nicio urmă de frânare. Asta arată primele cercetări la locul tragediei.

Zeci de minute pompierii s-au chinut să scoată victimele din masini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul Preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal.

În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, rudă cu cea supranumită vrăjitoarea Melisa, femeia care s-a judecat ani de zile cu Oana Zăvoranu. Tânărul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală şi a intrat direct în sala de operaţie. A suferit o hemoragie puternică la nivelul abdomenului.

Gino Iorgulescu a transmis, împreună cu soţia sa, primul mesaj după accident. În reacţia familiei, sunt transmise condoleanţe către familia tânărului mort în impactul devastator, dar şi un apel la înţelegere către opinia publică.

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie." a fost mesajul familiei Iorgulescu. 

La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau substanţe interzise înainte de a se urca la volan. Fiul lui Gino Iorgulescu are 24 de ani şi este un personaj controversat.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, împreună cu mai mulţi prieteni, ar fi sechestrat şi torturat un bărbat care nu i-ar fi achitat o datorie. Prima instanţă l-a achitat. Iar următorul termen de judecată este pe 18 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi-a revenit din comă, dar nu a depăşit momentele critice