Antena Meniu Search
x

Video Mario Iorgulescu a fugit din clinica de psihiatrie din Italia, a fost prins şi reinternat cu forţa într-un alt spital - surse

Procesul lui Mario Iorgulescu a început cu o amânare. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel, iar apărătorii fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu au cerut o păsuire, motivând că Mario este internat în spital, în Italia, cu probleme medicale. Tot ei ar fi menţionat că tânărul a fugit în urmă cu 10 zile din clinica din Italia şi a fost găsit de autorităţile locale şi reinternat, într-un alt spital. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 15.05.2023, 14:23

Vezi și

Curtea de Apel trebuia să se pronunțe astăzi în cazul lui Mario Iorgulescu și să dea sentința finală. În urmă cu scurt timp, judecătorii de la Curtea de Apel au amânat procesul pentru data de 26 iunie, în așa fel încât tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, să se poată pregăti și să vină la proces. 

Mario Iorgulesu ar fi fugit acum 10 zile din clinica din Italia

Totodată, ei au cerut ca sentința să fie una nepublică. Potrivit unor surse din Italia, în urmă cu 10 zile, Mario Iorgulescu ar fi fugit din clinica de psihiatrie în care era internat, însă a fost prins la scurt timp de carabinieri și reinternat cu forța. 

În primă instanță, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, după ce ar fi intrat în mod intențioant cu mașina într-un alt șofer, în zona podului Băneasa din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu a fugit din clinica de psihiatrie din Italia, a fost prins şi reinternat cu forţa într-un alt spital - surse