Antena Meniu Search
x

Video Mărturia femeii atacate din senin de un tânăr, în Bucureşti: "Mi-a dat un mare picior". Individul are probleme psihice

Scene şocante în centrul Capitalei! O femeie a fost lovită din senin de un individ, în plină stradă. Agresorul şi-a pus victima la pământ dintr-o singură lovitură. Cei doi nu se cunoşteau şi nu au avut un conflict înainte. Femeia a ajuns la spital cu o fractură la picior. Bărbatul nu a dat nicio explicaţie pentru atac. Psihologii spun că e posibil sa fi fost drogat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.05.2024 , 20:12

Atacul fulgerător a avut loc pe un bulevard principal din Capitală. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, agresorul merge în spatele femeii de 45 de ani. Apoi, inexplicabil, îi pune piedică. Victima cade secerată la pământ. Se ridică cu greu, înspăimântată şi şchiopătând. Femeia abia ieşise din scara blocului când a fost agresată cu brutalitate. Este şi acum şocată de incidentul violent. 

Victimă: Am trecut eu pe lângă el. Eu mergeam pe stradă. S-a oprit, a alergat, a venit din spate şi mi-a dat un mare picior. M-am întors să văd, că am văzut alergătura şi l-am văzut exact când m-a lovit. 

Atacul, surprins de o cameră de supraveghere

Vezi și

Camera de supraveghere care a suprins atacul nu captează şi sunetul. Şi chiar dacă ar face-o, ar fi inutil. Bărbatul nu i-a spus nimic victimei înainte de atac. După ce a pus-o la pământ a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Speriată, femeia a mers direct la spital. 

Pe acelaşi subiect

Victimă: În orteză pentru 30 zile şi apoi facem o evaluare şi vedem dacă s-a reparat fractura. Aşa ceva nu are ce să caute pe stradă.

Crina Eșanu, Poliţia Capitalei: Secţia 7 a fost contactată de reprezentanţii unui spital. S-a stabilit că în cursul serii un bărbat ar fi lovit-o cu piciorul în zona gambei drepte fără ca cei doi să fi avut un conflict anterior sau să se fi cunoscut. 

Bărbatul este cunoscut ca având probleme psihice

Agenţii au reuşit să îl găsească pe bărbatul de 25 de ani abia după zece zile de la atac. Nimeni nu ştie dacă a mai atacat şi alte femei în acest timp. În faţa anchetatorilor, nu şi-a motivat nicicum atacul violent. A fost arestat pentru 30 de zile pentru lovire şi alte violenţe. Bărbatul este cunoscut ca având probleme psihice. A fost internat în trecut la un spital de psihiatrie din Capitală. Psihologii spun că acesta ar fi putut fi şi sub influenţa substanţelor interzise. 

Radu Leca, psiholog: Sunt două tipuri de categorii. Avem de a face cu un episod psihotic în care subiectul a atacat fără să conştientizeze pe cine sau momentul, fapta. Sau, doi, avem de a face cu un comportament al toxicomanului, aflat intr un vizibil sevraj şi furie. În orice caz, noi suntem în pericol.

Oamenii sunt îngroziţi că pot deveni victimele bătăuşilor, chiar dacă doar merg liniştiţi pe stradă. La începutul acestui an, o femeie a fost agresată sexual într-o staţie de autobuz din Piteşti şi împinsă apoi din mijlocul de transport în comun. Abia după două luni atacatorul s-a predat, după ce imaginile au fost făcute publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Mărturia femeii atacate din senin de un tânăr, în Bucureşti: "Mi-a dat un mare picior". Individul are probleme psihice