Antena Meniu Search
x

Noi mărturii despre crima de la Botoşani. Cel mai bun prieten al lui Bogdan Ionel, asasinul Petronelei, face declaraţii surprinzătoare

Noi mărturii despre crima de la Botoşani. Cel mai bun prieten al lui Bogdan Ionel, asasinul Petronelei, face declaraţii surprinzătoare.

Noi mărturii despre crima de la Botoşani. Cel mai bun prieten al lui Bogdan Ionel, asasinul Petronelei, face declaraţii surprinzătoare. La o săptămână după ce adolescentul de 16 ani a ucis cu sânge rece în pădurea de lângă cimitirul Pacea, cunoscuţii pun la îndoială inclusiv mărturisirea lui şi cred că nu el e vinovat.

Cel mai bun prieten al lui Bogdan a vorbit pentru Acces Direct şi i-a făcut băiatului un portret care nu seamănă deloc cu al unui criminal: "Încă nu sunt convins de ceea ce se tot vorbește, până nu aflu de la el exact ce s-a întâmplat, cu adevărat. Băiatul ăsta nici măcar nu înjură pe cineva, dar să ajungă la crimă. A crescut fără tată, iar mama lui e plecată în străinătate.

Era doar cu sora lui, iar ea era împotriva relației lui, pe lângă restul persoanelor care îi cunoșteau. A găsit refugiul la fata asta, iubita lui, și orice s-ar fi întâmplat, ea era totul pentru el și poate că ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta. Personal, cred că s-au acumulat multe frustrări, iar ce a spus fata asta despre prietena lui a umplut paharul. Bănuiesc că a fost doar o victimă fără voie.

Ceva nu se leagă, bănuiesc ca a fost orbit și de iubirea asta de adolescent și și-a pierdut simțul rațiunii.

Pe Mimi, prietena lui, o cunosc de 5 ani, înainte să îl cunosc pe Bogdan. Probabil că în relația lor, ea era cea care trebuia să lupte, să facă orice pentru relație, dar nu se leagă faptele întâmplate cu ei. Se crede de fapt că ea ar fi fost cea care a făcut de fapt crima, iar el și-a luat vina asupra lui."

Bogdan Ionel a recunoscut în faţa procurorilor că a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoşani. Fata a fost găsită moartă la marginea oraşului, pe jumătate dezbrăcată, fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit.

Bogdan le-a povestit procurorilor că a cunoscut-o pe fată pe o reţea de socializare şi se întâlniseră de mai multe ori. El a spus că este pasionat de fotografie şi îi făcea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

Miercuri după-amiază, acum o săptămână, ei au mers în pădurea din zona cimitirului Pacea, iar la un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, faptul că Petronela i-a spus că iubita lui e grasă şi urâtă. Atunci a scos cuţitul şi a înjunghiat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Noi mărturii despre crima de la Botoşani. Cel mai bun prieten al lui Bogdan Ionel, asasinul Petronelei, face declaraţii surprinzătoare