Antena Meniu Search
x

Clipele de groază trăite de fata de 17 ani, agresată de un tânăr într-un bloc din Capitală: 'Închide ochii şi vede faţa lui'

Suspectul principal în cazul fetei de 17 ani agresate într-un bloc din Capitală a fost prins. Anchetatorii l-au audiat mai multe ore, dar tânărul de 21 de ani nu recunoaşte acuzaţiile.

Vezi și

Suspectul principal în cazul fetei de 17 ani agresate într-un bloc din Capitală a fost prins. Anchetatorii l-au audiat mai multe ore, dar tânărul de 21 de ani nu recunoaşte acuzaţiile, că a urmărit-o pe adolescentă, a lovit-o şi a atins-o în zonele intime.

Suspectul principal al anchetatorilor în cazul agresiunii sexuale din Cartierul Pantelimon a fost prins, după ce poliţiştii i-au dat rapid de urmă cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere postate pe reţelele de socializare. Un martor l-a recunoscut pe individul de 21 de ani din judeţul Ilfov şi a sunat la 112. După mai bine de 6 ore de audieri la Secţia 9, tânărul a fost reţinut cu ordonanţă pentru 24 de ore. 

Individul este acuzat ca a urmărit-o pe fată când venea de la şcoală. A intrat după ea în scara blocului, iar când aceasta aştepta liftul, se observă că tânărul devine agitat. Adolescenta simte pericolul şi se retrage, moment în care bărbatul o atacă.

A atins-o în zonele intime, a lovit-o şi a fugit, s-a speriat de ţipătul ei şi a fugit, mărturiseşte mama victimei.

Vizibil afectată, fata s-a grăbit să ajungă acasă şi i-a povestit totul mamei. 

Când a intrat în casă a căzut în genunchi, era foarte traumatizată, şi abia am reuşit să o potolesc. Ne-am îmbrăcat şi am plecat la poliţie, (când - n.r.) închide ochii şi vede faţa lui, povesteşte mama fetei.

Martorii spun că acelaşi tânăr suprins de camerele de supraveghere, ar fi încercat să atace, alaltăieri, încă o fată. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoarea. 

În acelaşi bloc din sectorul 2, în luna martie, o altă adolescentă care mergea în vizită la bunica ei a fost agresată de bărbatul plătit să cureţe zăpada.

Imaginile surprinse alaltăseară amintesc de atacurile fostului poliţist Eugen Stan. Este acuzat de agresiune sexuală în 17 dosare penale. Fostul agent de la Rutieră susţine însă că imaginile sunt trucate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Clipele de groază trăite de fata de 17 ani, agresată de un tânăr într-un bloc din Capitală: 'Închide ochii şi vede faţa lui'