Antena Meniu Search
x

Mașina familiei din Motru, un Renault Captur cumpărat de o zi, transformată într-un morman de fiare. Motorul a rămas pe șosea (Video)

Mașina familiei din Motru, un Renault Captur cumpărat de o zi, a fost transformată într-un morman de fiare, după impactul de marți dimineață cu mașina unui tânăr de 25 de ani care voia să se sinucidă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.07.2020, 16:25

Mașina familiei din Motru, un Renault Captur cumpărat de o zi, transformată într-un morman de fiare Vezi și
  • La volanul mașinii sale, cumpărată cu o zi în urmă, Dan, un șofer de TIR în vârstă de 41 de ani, își ducea familia la mare.
  • Drumul lor a fost curmat brusc, când în cale le-a ieșit tânărul de 25 de ani din Gherceşti, care i-a lovit frontal.

La volanul mașinii sale cumpărate de nouă, cu o zi în urmă, Dan, un șofer de TIR în vârstă de 41 de ani, își ducea familia la mare, unde urmau să petreacă câteva zile împreună.

Drumul lor a fost curmat brusc, marți dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei, când în cale le-a ieșit Leontin, un tânăr de 25 de ani care suferea după o despărțire de iubita lui.

Dan, care se afla la volan, și fetița lui de șase ani, au pierit pe loc în impactul cu mașina care i-a lovit în plin, intenționat. La fel și șoferul sinucigaș.

Mama fetiței a fost preluată de salvatori în stare gravă și a fost internată cu multiple fracturi la nivelul bazinului, coloanei cervicale si un traumatism cranian.

De cealaltă parte a șoselei, mașina tânărului din Gherceşti zace răsturnată.

Martorii la accident sunt în stare de șoc. ”A intrat intenționat în familia asta!”, spune un bărbat care a văzut totul.

Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mașina familiei din Motru, un Renault Captur cumpărat de o zi, transformată într-un morman de fiare. Motorul a rămas pe șosea (Video)