Antena Meniu Search
x

Trei morţi şi doi răniţi grav în Bacău, după ce o maşină a fost lovită de tren

Trei persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite. Deși trecerea la nivel cu calea ferată avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, șoferul nu a oprit, iar mașina a fost lovită în plin de tren.

de Lidia Bobes

la 07.07.2020, 11:19

Vezi și
  • Şoferul de 65 de ani ar fi încercat însă să forţeze trecerea.
  • Nimeni din tren nu a fost rănit.

Șoferul de 65 de ani a scăpat cu viaţă. Pentru pasagerii de pe bancheta din spate, însă, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

Era în jurul orei 15 şi 30 de minute. Cele cinci persoane se aflau toate într-un autoturism. Doar şoferul şi pasagerul din faţă au scăpat cu viaţă.

Subcomisar de politie Ciobanu Gabriela, purtator de cuvant- IPJ Bacau:  Un bărbat de 65 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Itești- Dumbrava, pe Drumul Comunal 5, la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, s-a angajat în traversarea caii ferate și a fost surprins și accidentat de o garnitură de tren.

Şoferul de 65 de ani ar fi încercat însă să forţeze trecerea.

Subcomisar de politie Ciobanu Gabriela, purtator de cuvant- IPJ Bacau: În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui bărbat de 64 de ani din Bacău, pasager pe locul din dreapta al autoturismului lovit, precum și decesul a trei persoane cu identitate necunoscută care se aflau pe bancheta din spate din același autoturism. 

Mecanicul trenului nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Mașina și victimele au fost aruncate la câțiva metri distanţă. 

Subcomisar de politie Ciobanu Gabriela, purtator de cuvant- IPJ Bacau: Atât conducătorul auto cat și mecanicul garniturii de tren, un bărbat de 26 de ani din judeţul Suceava, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.

Garnitura de tren implicată este un Inter Regio care venea din Bucureşti şi mergea spre Suceava. Nimeni din tren nu a fost rănit. Șoferul mașinii s-a ales cu un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei morţi şi doi răniţi grav în Bacău, după ce o maşină a fost lovită de tren