Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină de poliţie răsturnată în Maramureş, după o urmărire ca în filme

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi după-amiaza, în Vadul Izei, judeţul Maramureş, o maşină de poliţie răsturnându-se într-o curbă periculoasă.

de Cristi Ioniţă

la 04.07.2019 , 17:02

O poliţistă a fost rănită grav, fiind prinsă între fiarele maşinii
Doi agenţi de poliţie au fost răniţi în urma acestui accident

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi după-amiaza, în Vadul Izei, judeţul Maramureş, o maşină de poliţie răsturnându-se într-o curbă periculoasă.

UPDATE, 17.00: Agenta de poliţie rănită gravă are 39 de ani şi a suferit o fractură la picior. Ceilalţi doi agenţi de poliţie, răniţi uşor, au fost conduşi şi ei la spital, în cele din urmă, pentru verificări suplimentare. Şoferul maşinii de poliţie a fost testat cu alcooltestul şi rezultatul a fost 0.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN18. Maşina de poliţie se afla în urmărirea unui autoturism care nu a oprit la semnalele agenţilor de poliţie de la postul din Ocna Şugatag.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, într-o curbă periculoasă, agentul de poliţie care conducea maşina a pierdut controlul volanului, iar aceasta s-a răsturnat în afara carosabilului.

Doi agenţi de poliţie, printre care şi cel aflat la volan, au fost răniţi uşor, însă poliţista aflată pe scaunul din dreapta a rămas încarcerată şi a suferit răni grave.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar colegii poliţiştilor s-au chinuit câteva zeci de minute să repună autoturismul pe roţi.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Maşină de poliţie răsturnată în Maramureş, după o urmărire ca în filme