Antena Meniu Search
x

Video Maşini în flăcări după o "liniuţă" scăpată de sub control, în Timişoara. Tinerii, scoşi din în ultimul moment din bolizi de martori

Două maşini pline cu tineri au luat foc în Timişoara după o întrecere periculoasă. Şoferii au frânat brusc în momentul în care semaforul s-a făcut roşu şi s-au ciocnit. Un tânăr a fost scos inconştient dintr-o maşină în flăcări. O cameră de supraveghere a surprins momentele dramatice.

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 19:26

Vezi și

Un bolid goneşte nebuneşte pe bulevardul aglomerat urmat îndeaproape de o altă maşină. Şoferul din faţă frântează la culoarea roşie, dar cel din spate nu mare timp să reacţioneze şi-l izbeşte în forţă. Sunt opt tineri în cele două maşini. Unul iese şchiopătând şi se întinde pe iarbă. Rând pe rând şi ceilalţi se îndepărtează de maşini, iar de sub o capotă iese fum. Într-unul din autoturisme este un tânăr inconştient. Un prieten, ajutat de un martor, îl iau de mâini şi de picioare şi îl scot afară. Şi-a revenit, dar nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat.

Au avut noroc că au ieşit toţi la timp. Flăcările au cuprins maşina şi s-au extins şi la autoturismul din faţă. În urma întrecerii, un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital cu fractură la picior. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar şoferii ar putea plăti scump pentru inconştienţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Maşini în flăcări după o "liniuţă" scăpată de sub control, în Timişoara. Tinerii, scoşi din în ultimul moment din bolizi de martori