Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Masorul unui hotel din Băile Felix s-a aruncat de la balcon, în timpul serviciului. Tânărul a sărit în gol de la etajul 3

Bărbatul lucra ca maseur în hotel şi se afla în timpul programului în momentul în care a sărit dintr-un balcon situat la capătul holului etajului lll.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 18:07

Masorul unui hotel din Băile Felix s-a aruncat de la balcon, în timpul serviciului. Tânărul a sărit în gol de la etajul 3

Bărbatul lucra ca maseur în hotel şi se afla în timpul programului în momentul în care a sărit dintr-un balcon situat la capătul holului etajului lll, scrie presa locală.

A fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Pacientul suferise un politraumatism prin cădere, grav, fiind intubat încă de la locul în care a căzut, pentru că era în stare gravă", a declarat şeful SMURD - UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

Ulterior, după ce a fost stabilizat, orădeanul a fost internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului.

Articolul continuă după reclamă

"Are multiple leziuni la nivelul capului, mai multe fracturi la coloană, la torace, bazin, până la gleznă. Este intubat şi ventilat", a mai spus Borcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, poliţiştii au declanşat deja o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul. Totodată, pentru că bărbatul se afla în timpul serviciului în momentul în care s-a aruncat, verificările sunt efectuate în colaborare cu specialiştii Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Este al doilea eveniment de acest gen petrecut în ultimele luni la Hotelul Termal. În noiembrie anul trecut, un orădean de 71 ani a murit după ce a căzut de la balconul aflat la unul dintre etajele superioare ale hotelului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Masorul unui hotel din Băile Felix s-a aruncat de la balcon, în timpul serviciului. Tânărul a sărit în gol de la etajul 3