Antena Meniu Search
x

Marcel Vela a anunțat ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare din 15 iunie (Video)

Miercuri seară, în timpul discuției săptămânale cu cetățenii, ministrul de Interne a anunțat posibile măsuri de relaxare din 15 iunie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2020, 15:00

Marcel Vela
Marcel Vela a anunțat ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare din 15 iunie - captura video Facebook
  • Mininistrul de Interne a anunțat că, de la 15 iunie, s-ar putea relua zborurile spre și dinspre Marea Britanie. 
  • Marcel Vela a răspuns, miercuri seară, întrebărilor cetățenilor.

Marcel Vela a declarat că, din 15 iunie ar putea fi reevaluată măsura izolării la domiciliu pentru persoanele care se întorc din străinătate. 

"Înregistrând în frontieră un aflux foarte mare de cetățeni, izolarea s-a impus și de la 1 iunie, dar, în funcție de evoluția epidemiologică la nivelul întregii țări, se poate lua oricând o asemenea decizie cu privire la nemenținerea sau menținerea doar parțială a izolării la domiciliu", a spus ministrul în timpul sesiunii live pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Vela a precizat că, odată cu intrarea în cea de-a treia etapă de relaxare, s-ar putea relua zborurile spre și dinspre Marea Britanie. 

"Se analizează posibilitatea anulării acestor suspedări, adică posibilitatea reluării curselor regulate începând din 15 iunie", a conchis ministrul de Interne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Marcel Vela a anunțat ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare din 15 iunie (Video)