Antena Meniu Search
x

Video Medic chirurg din Târgu Jiu, reţinut pentru ucidere din culpă. O femeie de 40 de ani a murit la scurt timp după operaţie

Pare ziua marilor dezvăluiri din Sănătate. Poliţiştii au mai reţinut, tot astăzi, un alt medic chirurg, de această dată din Târgu Jiu. Şi el este acuzat de ucidere din culpă, după ce a operat o femeie de 40 de ani, care a murit imediat după intervenţie. 

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 17:27

Vezi și

Şi el, la rândul lui, este renumit, însă nu pentru reuşitele din carieră, ci pentru altfel de practici. În 2021, a fost arestat preventiv pentru luare de mită. Doctorul a fost înregistrat atunci în timp ce se ruga să nu fie prins de procurori. L-aţi văzut chiar aici, la Observator. 

Bărbatul a fost ulterior plasat în arest la domiciliu. Iar de curând, îşi obţinuse în instanţă dreptul de a se întoarce la serviciu, în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Mâine, medicul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propunere de arestare preventivă.

Ce spun poliţiştii 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au reţinut, marți, pentru 24 de ore, un bărbat de 66 de ani, din Târgu Jiu, bănuit de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

„În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Târgu Jiu, ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală asupra unei femei de 40 de ani, din comuna Scoarța, ulterior intervenind decesul acesteia”, au transmis polițiștii din Gorj. Medicul va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Medic chirurg din Târgu Jiu, reţinut pentru ucidere din culpă. O femeie de 40 de ani a murit la scurt timp după operaţie