Antena Meniu Search
x

Eforturi disperate ale medicilor, pentru a salva fiica de 6 ani a jandarmului mort în accidentul teribil din Brașov. Apelul emoționant al Jandarmeriei

Un tată jandarm şi fiica lui de doar trei ani au pierit fără nicio vină. Alţi doi bătrâni, soţ şi soţie, au murit la fel.

Vezi și

Un tată jandarm şi fiica lui de doar trei ani au pierit fără nicio vină. Alţi doi bătrâni, soţ şi soţie, au murit la fel. S-au aflat în calea unei maşini conduse de o tânără de 24 de ani care a făcut o greşeală criminală.

Sunt imagini de coşmar pe şoseaua care leagă Braşovul de Sfântu Gheorghe. Într-una dintre maşini, un jandarm se întorcea cu familia dintr-o vizită de la sora lui. Era cu soţia şi cu cele două fiice. Fără nicio vină, maşina lor a fost aruncată pe contrasens, în faţa unui autoturism în care se aflau doi soţi septuagenari. 

Tânărul jandarm, în vârstă de 34 de ani, şi fiica cea mică, de doar 3 ani, au murit pe loc. La fel şi cei doi bătrâni. 

lt. col. VASILE MOLDOVAN, Jandarmeria Gheorgheni:

Acest coleg a fost, pentru mine, mai bun ca un frate. Numai cuvinte de laud, m-a marcat foarte tare.

lt. col. TUDOR DUDULA, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Gheorgheni

Cu siguranţă reprezintă o mare pierdere pentru Unitatea noastră. El a devenit ofiţer în urmă cu numai o lună de zile. 

Cercetările poliţiei arată că totul s-a întâmplat din greşeala unei tinere de 24 de ani care nu a respectat distanţa regulamentară atunci când a schimbat benzile. Soţia jandarmului şi fata cea mare sunt acum în stare gravă. Pentru copila internată la Spitalul de Pediatrie din Braşov, colegii tatălui au lansat un apel umanitar: 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

lt. col. RADU BLAGA, Jandarmeria Gheorgheni:

Zeci de jandarmi au răspuns deja apelului lansat de către comanda Jandarmeriei Române iar mâine este programată o activitate, la nivel naţional, de donarea de sânge. Rog pe toţi cetăţenii de bine de la noi să doneze sânge, grupa de sânge b3, RH negativ pentru Cioancă Miroslava, în vârstă de 6 ani.

Tânăra care a provocat accidentul se afla în maşină cu o prietenă. Au suferit răni uşoare. La fel şi un alt şofer care nu a mai putut opri la timp. 

Tânăra de 24 de ani este cercetată pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. Ancheta abia a început. În timp ce două familii se pregătesc de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Eforturi disperate ale medicilor, pentru a salva fiica de 6 ani a jandarmului mort în accidentul teribil din Brașov. Apelul emoționant al Jandarmeriei