Antena Meniu Search
x

Meniul lui Dracula pe masa de Halloween. Pregătiri pentru cea mai înfricoşătoare noapte

Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Halloween, pregătirile pentru cea mai înfricoşătoare noapte sunt aproape de final! Casa contelui Dracula este gata să întâmpine oaspeţii cu băuturi sângerii şi focuri purificatoare.

Vezi și

Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Halloween, pregătirile pentru cea mai înfricoşătoare noapte sunt aproape de final! Casa contelui Dracula este gata să întâmpine oaspeţii cu băuturi sângerii şi focuri purificatoare. În restaurante, se pregătesc specialităţi ciudate.

Castelul contelui Dracula a fost pregătit pentru show-ul groazei. Sunt lumânări, cavouri şi camere întunecate. 

Ana Maria Muscar, director hotel: Va începe afară, cu focurile de tabără purificatoare, unde vor servi frigărui în sânge, va continua cu balul draculiştilor, în cramă. Vom avea o muzică gravă, rock, cu meniu tematic draculist şi băuturi sângerii. 

Sunt şi turişti străini care şi-au anunţat prezenţa. Vor gusta din... coroana contelui Dracula. 

Dacă în Pasul Tihuţa se prepară coaste de porc, am vrut să vedem ce se întâmplă şi în restaurantele din Bucureşti. 

Jakob Hausmann, chef: Noi avem în meniu o supă de dovleac. Pentru asta avem nevoie de unt şi ceapă.

Când ceapa se caramelizează, cheful pune ţelina, morcovul şi dovleacul. Timp de patruzeci de minute se fierb în supă şi în vin alb. Apoi, legumele vor fi pasate. De altfel, aici toate specialităţile din meniu conţin dovleac. 

Jakob Hausmann, chef: Cartofi raşi, cu dovleac ras. Amestec asta cu unt, sare, piper şi se face o prăjitură. Se mănâncă împreună cu brânză, împreună cu bacon, cu ceapa. Este o prăjitură de dovleac, un sorbet cu dovleac şi un souffle cu dovleac.

Şi magazinele se pregătesc de sărbătoarea care, la origini, era considerată un pod către lumea morților.

Un costum pentru Halloween costă între 70 de lei şi 200 de lei. Cei care vor să completeze ţinuta cu o pălărie sau cu o perucă trebuie să mai plătească între 20 de lei şi 55 de lei. Pentru o transformare totală puteţi să folosiţi şi o pereche de lentile sau un spray colorat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Meniul lui Dracula pe masa de Halloween. Pregătiri pentru cea mai înfricoşătoare noapte