Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul dureros de adio al iubitei tânărului din Vaslui care s-a sinucis din dragoste: 'Ai lăsat în urma ta numai durere'

Fosta iubită a tânărului din Vaslui care şi-a pus capăt zilelor după ce părinţii lui au divorţat, iar iubita s-a despărţit de el, a scris un mesaj de adio.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 11:32

Fosta iubită a tânărului din Vaslui care şi-a pus capăt zilelor după ce părinţii lui au divorţat, iar iubita s-a despărţit de el, a scris un mesaj de adio.

Marian Macovei, în vârstă de 19 ani, din satul Chirceşti, comuna Micleşti, judeţul Vaslui, şi-a pus capăt zilelor după ce a aflat că iubita l-a înşelat şi apoi s-a despărţit de el.

Având mai multe tentative eşuat de suicid în trecut, Marian nu a suportat ideea de despărţire şi a decis să îşi pună capăt zilelor.

Articolul continuă după reclamă

În ziua în care s-a sinucis, Marian Macovei postase o imagine cu mesajul: 'Dacã iubesti cu adevãrat nu ajungi la aventuri … Înselatul nu e o gresealã, e o alegere!…'.

Pe acelaşi subiect
Marian Macovei si-a pus capat zilelor intr-un sat din Vaslui dupa ce s-a despartit de iubita

Imediat după prima postare, el a pus pe Facebook o altă imagine, de data asta cu un trandafir negru cu o singură picãtură de sânge lângă el, notează vremeanoua.ro.

"Dumnezeu sã te ierte dragul meu, nu o sã te uit niciodatã. Ai plecat prea devreme de lângã noi, ai lãsat în urmã ta numai durere si suferintã! Ai decis sã faci acest pas, dar nu a fost bine, noi îti eram mereu alãturi, familia, prietenii. Tu chiar nu ai observat, ai crezut cã dacã pleci o sã îti fie bine, dar nu a fost bine nici pentru tine, nici pentru noi! Nu îmi vine sã cred cã tu nu mai esti printre noi! Nu îmi vine sã cred cã nu te voi mai vedea niciodatã! Prea devreme te-ai dus ! Ne-ai pãrãsit când nu ne-am asteptat. Vei rãmâne în sufletele noastre, suflet drag!", a scris pe Facebook fosta iubită a tânărului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Mesajul dureros de adio al iubitei tânărului din Vaslui care s-a sinucis din dragoste: 'Ai lăsat în urma ta numai durere'